νεα κρητη totalfitness news



Σε μια πραγματικά μεγάλη συγκέντρωση, ο συνδυασμός «Ενωμένοι για το νησί μας», παρουσίασε το πρόγραμμα του και τους υποψήφιους δημοτικούς και τοπικούς του συμβούλους.
Στην κατάμεστη αίθουσα του EXO, ο Παναγιώτης Κροντηράς μίλησε για όλους και για όλα, με λόγο συγκεκριμένο και απλό, ενώ οι παριστάμενοι διέκοψαν πολλές φορές την ομιλία του με χειροκροτήματα.
Παρουσίασε τις προγραμματικές θέσεις του συνδυασμού υπογραμμίζοντας πως ο,τι λέει είναι μελετημένο και μπορεί να γίνει πράξη. 
Πιο συγκεκριμένα σημείωσε: «Έχω επίγνωση των δυσκολιών και δεν υπόσχομαι θαύματα. Όμως δεσμευόμαστε και σχεδιάζουμε ένα νησί σύγχρονο και λειτουργικό για τους κατοίκους του. Ένα δήμο που θα είναι συμπαραστάτης στα προβλήματα και όχι εμπόδιο με τη γραφειοκρατία. Με την υγεία των Τηνιακών, πρώτη προτεραιότητα μας. Με τη μόρφωση των παιδιών στο επίκεντρο της προσοχής μας. Με έργα συγκεκριμένα που θα δώσουν πνοή στον τόπο. Με νερό για όλους, όλες τις μέρες και τις ώρες. Με ορθή διαχείριση των απορριμμάτων για μια καθαρή Τήνο. Θέλουμε ένα νησί που θα αναδεικνύει τον πολιτισμό του. Με νέα γήπεδα και χώρους άθλησης σε όλο το Δήμο. Με ισόρροπη ανάπτυξη σε όλες τις κοινότητες. Με ένα λιμάνι σύγχρονο και ασφαλές, που τόσο λείπει από την Τήνο. Και φυσικά με αύξηση της τουριστικής περιόδου, με τελικό στόχο τις 365 μέρες το χρόνο».

Ο κ. Κροντηράς έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην ομάδα των ανθρώπων που στελεχώνουν την παράταξη του: «Όλους αυτούς τους μήνες συμπορεύομαι με συνεργάτες που γνωριζόμαστε χρόνια, που έχουμε δώσει μαζί μεγάλες μάχες. Γνώρισα όμως και νέους ανθρώπους, από άλλους χώρους, με άλλες διαδρομές. Και έχουμε περάσει άπειρες ώρες μαζί.  Όλοι μαζί σχεδιάζουμε την Τήνο που θέλουμε. Νιώθω λοιπόν ότι η σχέση μου με τους παλιούς συνεργάτες απέδειξε πόσο δυνατή παραμένει. Αλλά νιώθω επίσης τυχερός που  γνώρισα και συμπορεύομαι και με νέους ανθρώπους με τους οποίους αγωνιζόμαστε πια μαζί. Ανθρώπους που άφησαν πίσω τους όλα τα άλλα και έβαλαν μπροστά το καλό του τόπου μας. Σας ευχαριστώ πολύ γι αυτό. Είναι τιμή μου να είμαστε όλοι μαζί σε αυτή την προσπάθεια».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στη μαύρη και διχαστική εκστρατεία του κ. Σιώτου: «Θα μπορούσαμε ώρες να συζητούμε όσα βιώνουμε όλοι οι κάτοικοι της Τήνου, την ίδια ώρα που ο απερχόμενος δήμαρχος προσπαθεί να μας πείσει ότι όλα βαίνουν καλώς. Το μόνο που ξέρει ομολογουμένως να κάνει καλά είναι να λέει ψέματα και με ύβρεις να επιτίθεται προσωπικά και όχι πολιτικά στο πρόσωπό μου. Να μιλάει με μια απίστευτη έπαρση και επιθετικότητα. 
Δε θα ξεχάσω ποτέ όταν μέσα στο δημοτικό συμβούλιο του θύμησα ότι έχω διατελέσει εκλεγμένος δήμαρχος του νησιού, η απάντησή του ήταν ότι αυτός είναι γεννημένος Δήμαρχος! Γεννημένος δήμαρχος τον 21ο αιώνα! Ε λοιπόν κύριε Δήμαρχε θα σας απογοητεύσω, αλλά το 2019 δεν υπάρχουν γεννημένοι δήμαρχοι και γεννημένοι πολιτικοί. Όλοι όσοι ασχολούμαστε με τα κοινά, διεκδικούμε ισότιμα την ψήφο και την στήριξη των συμπολιτών μας. Και σήμερα από εδώ, από αυτή την πολύ μεγάλη συγκέντρωση νομίζω λαμβάνετε ξεκάθαρη απάντηση από τους δημότες της Τήνου». 

Ας κράτησουμε τα λόγια του Παναγιώτη Κροντηρά ο οποίος εμφανώς συγκινημένος μέτα το τέλος της εκδήλωσης είπε: «Για αυτό ο συνδυασμός μας, υπερβαίνει τις διαχωριστικές γραμμές του παρελθόντος. Ξεπερνά όσα μπορεί να μας έχουν χωρίσει, αναδεικνύοντας όλα εκείνα που μας ενώνουν. Στηρίζεται σε κοινές αρχές και αξίες, στην κοινή αντίληψη για το πού θέλουμε να πάμε την Τήνο που ονειρευόμαστε».

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!! Σας παρακαλούμε πατήστε LIKE - "Μου αρέσει"!!

 
Top