νεα κρητη totalfitness news

Επανήλθε στις θρησκευτικές πεποιθήσεις του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης η κυβέρνηση, την Δευτέρα, διά στόματος κυβερνητικού εκπροσώπου, με νέα επίθεση, σε μια προσπάθεια να κερδίσει τους συντηρητικούς, θρησκευόμενους ψηφοφόρους.

Αφού προηγήθηκε η μακροσκελής ανακοίνωση της Κυριακής, στην οποία εζητείτο από τον Αλέξη Τσίπρα να ξεκαθαρίσει σε τι πιστεύει, σήμερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου, είπε ότι «τέτοιες πληροφορίες καλό είναι να τις ξέρουν οι πολίτες».
Μιλώντας στον ΒΗΜΑ 99,5 το πρωί της Δευτέρας για την «ομολογία πίστεως» που ζητά η ΝΔ από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου δήλωσε: «Ως κυβερνητικός εκπρόσωπος, δεν θα σχολιάσω κομματικές ανακοινώσεις. Αυτό που έχω να σας πω, είναι ότι πιστεύω, τέτοιες πληροφορίες καλό είναι να τις ξέρουν οι πολίτες»
Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Θοδωρής Δρίτσας, μιλώντας στο Mega την Δευτέρα, κατηγόρησε τη ΝΔ ότι «παίζει και το ρόλο του ιεροεξεταστή», καθώς και ότι «με επικοινωνιακές ρουκέτες επιχειρεί να αποπροσανατολίσει από τα πραγματικά προβλήματα». 
Η βουλευτής της ΝΔ Φεβρωνία Πατριανάκου είπε πως η πίστη του κ. Τσίπρα μπορεί να επηρεάσει την πολιτική που θα ακολουθήσει ο ΣΥΡΙΖΑ σε σχέση με την Εκκλήσία, εφόσον αναλάβει τη διακυβέρνηση, βάζοντας στη συζήτηση το θέμα εκκλησίας - κράτους.
Στη συνέχεια εκδόθηκε ανακοίνωση από την εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας:  
«Τη Νέα Δημοκρατία δεν την απασχολεί αν ο κ. Τσίπρας είναι άθεος. Αυτό που όμως είναι σοβαρό πολιτικό θέμα είναι η θέση του ΣΥΡΙΖΑ ότι θα φορολογήσει μόνον όσους “δηλώνουν” Χριστιανοί Ορθόδοξοι!
Ευχόμαστε η χθεσινή “διαφήμιση” από τον ΣΥΡΙΖΑ των θρησκευτικών απόψεων του κ. Τσίπρα, να μην αποτελεί το άλλοθι για την αντισυνταγματική και ρατσιστική πρόθεση φορολόγησης μόνον όσων δηλώνουν Χριστιανοί Ορθόδοξοι».
Ντ.Μ.
newsroom enet

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!! Σας παρακαλούμε πατήστε LIKE - "Μου αρέσει"!!

 
Top