νεα κρητη totalfitness news

perifereia notiou aigaiou
Μια υποψηφιότητα που θα μπορούσε να δημιουργήσει ακόμη και παράσταση νίκης μέσα στις επόμενες εβδομάδες ενόψει των περιφερειακών εκλογών Νοτίου Αιγαίου, χάλασε εν τη γενέσει της.
Πρόκειται για την υποψηφιότητα της βουλευτή τν Ανεξάρτητων Ελλήνων Μίκας Ιατρίδη, που παρά τις προσδοκίες που αρχικά δημιούργησε, δεν πρόκειται να προχωρήσει.

Τις τελευταίες εβδομάδες και μετά τη δημοσιοποίηση δημοσκόπησης που διενήργησε η ΝΔ και έφερνε την κ. Ιατρίδη πρώτη στις προτιμήσεις των συμμετεχόντων για την Περιφέρεια Ν. Αιγαίου, καλλιεργήθηκε έντονα το σενάριο υποψηφιότητας της.

Και δεν περιορίστηκε σε επίπεδο σεναρίων, αφού έγιναν προχωρημένες διεργασίες και επαφές με στόχο τη συσπείρωση του διαιρεμένου κεντροδεξιού χώρου στο πρόσωπο της κ. Ιατρίδη. Παρά το γεγονός ότι υπήρξε καταρχήν συμφωνία για κοινή κάθοδο με τον επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Χαράλαμπο Κόκκινο, αλλά και έντονη παρότρυνση προς την Δωδεκανήσια βουλευτή από στελέχη και ανθρώπους του ευρύτερου κεντροδεξιού χώρου των δύο νομών, η ίδια δε θέλησε να προχωρήσει και προτίμησε να κρατήσει το βουλευτικό της αξίωμα και να παραμείνει στους Ανεξάρτητους Έλληνες, πιεζόμενη και από τον ίδιο τον Πάνο Καμμένο, που σε καμία περίπτωση δεν ήθελε να χάσει έναν ακόμη βουλευτή του.

Ωστόσο, η ίδια επικαλείται και προσωπικούς – οικογενειακούς λόγους που την ώθησαν σ’ αυτή την απόφαση, μιας και όπως και να το δει κανείς, η ευθύνη για τη διοίκηση 40 και πλέον νησιών, δεν είναι απλή υπόθεση για μια νέα μητέρα όπως η Δωδεκανήσια βουλευτής.

Εν τω μεταξύ θα πρέπει να θεωρείται οριστικό ότι δεν προχωράει ούτε η υποψηφιότητα του πολιτευτή Δωδεκανήσων της ΝΔΓιάννη Παππά, ο οποίος δε θα είναι υποψήφιος περιφερειάρχης. 
Το plan b στο χώρο της Νέας Δημοκρατίας για την Περιφέρεια Ν. Αιγαίου ήδη βρίσκεται σε εξέλιξη τα τελευταία 24ωρα. Ένα από τα ονόματα που «παίζει» πλέον δυνατά και ήδη έχει γίνει προσέγγιση είναι αυτό του Γιώργου Χατζημάρκου, ο οποίος είναι επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας στο Δήμο Ρόδου και παλιός πρόεδρος του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου.

Πάντα στο προσκήνιο βρίσκεται και το όνομα του Χαράλαμπου Κόκκινου, ο οποίος συμμετέχει σχεδόν σε όλες τις διεργασίες και δηλώνει πρόθυμος και ανοιχτός να συνεργαστεί με οποιαδήποτε σχήμα από το κεντροδεξιό χώρο που μπορεί να δημιουργήσει νικηφόρες προοπτικές στην εκλογική μάχη για την Περιφέρεια Ν. Αιγαίου. 

http://cyclades24.gr/

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!! Σας παρακαλούμε πατήστε LIKE - "Μου αρέσει"!!

 
Top