νεα κρητη totalfitness news

Η απάντηση του Υπουργού Ναυτιλίας στο Αρχιεπίσκοπο Π.Νικόλαο σχετικά με την επιστόλη του Σεβασμιότατου για τα δρομολόγια των πλοίων προς την Σάμο.




ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ & ΑΙΓΑΙΟΥ

ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗ ΝΑΞΟΥ-ΤΗΝΟΥ-ΑΝΔΡΟΥ-ΜΥΚΟΝΟΥ
Παλλάδα - Τ.Κ. 84200, Τήνος
 Πειραιάς, 11 Απριλίου 2014

Σεβασμιώτατε,
Με ιδιαίτερη χαρά ανέγνωσα την επιστολή σας δια της οποίας μου δόθηκε η ευκαιρία να διαπιστώσω την αδιάρρηκτη συνοχή της κοινής μας αγωνιώδους προσπάθειας για την καλύτερη δυνατή ακτοπλοϊκή κάλυψη των νησιών της Σάμου, Ικαρίας και Φούρνων.
Στο σημείο αυτό επιτρέψατέ μου να θέσω εις γνώση σας ότι κατά την τρέχουσα περίοδο υφίσταται η δρομολογιακή γραμμή Πειραιάς- Σύρος- Εύδηλος- Αγ. Κήρυκος - Φούρνοι Κορσεών - Καρλόβασι - Βαθύ Σάμου, η οποία εξυπηρετείται από το Ε/Γ-Ο/Γ «ΜΥΤΙΛΗΝΗ» με την εκτέλεση τριών δρομολογίων την εβδομάδα, παρότι αυτά προσωρινώς και για το χρονικό διάστημα ακινησίας του τελευταίου, καλύπτονται από τα Ε/Γ-Ο/Γ «EUROPEANEXPRESS» και «ΘΕΟΦΙΛΟΣ».
Από το Υπουργείο μας ωστόσο κρίθηκε επιτακτική και επιβεβλημένη η πρόσθετη δρομολόγηση πλοίου προκειμένου ικανοποιηθεί απρόσκοπτα η επικείμενη τουριστική κίνηση των νησιών αυτών και για το λόγο αυτό το Ε/Γ-Ο/Γ «ΝΗΣΟΣ ΜΥΚΟΝΟΣ» θα εκτελεί κατά τους θερινούς μήνες δρομολόγια στις γραμμές (I) Πειραιάς - Σύρος - Μύκονος - Ικαρία και (II) Πειραιάς - Σύρος - Μύκονος - Εύδηλος Ικαρίας - Καρλόβασι Σάμου.
Θα ήθελα να σας διαβεβαιώσω, Σεβασμιώτατε, ότι παρά τη δύσκολη οικονομική για τον τόπο συγκυρία, αποτελεί κυρίαρχο μέλημα τόσο προσωπικό μου, όσο και των υπηρεσιακών παραγόντων του Υπουργείου Ναυτιλίας και Αιγαίου η διαρκής αναζήτηση της βέλτιστης λύσης αναφορικά με την ακτοπλοϊκή
εξυπηρέτηση των ανωτέρω ακριτικών νησιών και την ικανοποίηση των δίκαιων αιτημάτων των μελών του ποιμνίου σας.
    Μετά από αυτά σας παρακαλώ όπως αφενός μεσιτεύσετε ως προς τη μέριμνα και την αγάπη μου για τον υπό τη σκέπη σας νησιωτικό λαό και αφετέρου
    όπως εύχεστε στον Κύριο για φώτιση και ευόδωση των κοινών αγαθών μας σκοπών

Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης
ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ & ΑΙΓΑΙΟΥ
  
ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ & ΑΙΓΑΙΟΥ
 Ακτή Βασιλειάδη (Πύλες Ε1-Ε2), 185 10 Πειραιάς, Τηλ.: 210 4191 721, Fax: 210 4220 767, E-mail: minister@yen.gr

Πηγή http://kantam.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!! Σας παρακαλούμε πατήστε LIKE - "Μου αρέσει"!!

 
Top