νεα κρητη totalfitness news


«Ναυμαχία» δημοσκοπήσεων στο Νότιο Αιγαίο με κύρια χαρακτηριστικά την απόκλιση στην καταγραφή της πολιτικής εικόνας της περιοχής αλλά και τις  γραπτές ανακοινώσεις
αμφισβήτησης των ευρημάτων.
Όλα ξεκίνησαν με την δημοσιοποίηση και από τα ΜΜΕ της Δωδεκανήσου και των Κυκλάδων, στα οποία και απεστάλη, των αποτελεσμάτων δημοσκόπησης της εταιρίας  GPO για την εφημερίδα «Ποντίκι» που δημοσιεύθηκε την περασμένη εβδομάδα. Έγινε σε δείγμα 1200 ατόμων και έφερε στην πρώτη θέση τον κύριοΜαχαιρίδη με ποσοστό 30,9%. Ακολουθούσαν οι κύριοι Χατζημάρκος (16,8%), Σπύρου (11,8%),Καφαντάρη (11,4%) και Σπυρίδης (3,8%)
Τα ευρήματα προκάλεσαν την έντονη αντίδραση του κυρίου Χαράλαμπου Κόκκινου, επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του περιφερειακού συμβουλίου Νοτίου Αιγαίου και υποψηφίου αντιπεριφερειάρχη με τον συνδυασμό του κυρίου Χατζημάρκου.
« Τις τελευταίες ώρες – για πρώτη φορά – οι κάτοικοι του Ν. Αιγαίου βιώνουν την έλευση και τα αποτελέσματα «δημοσκόπησης» που γεννά πολλά ερωτηματικά.
Ερωτηματικά, γιατί πρώτη φορά στις αυτοδιοικητικές εκλογές βλέπουμε σατυρική, εβδομαδιαία και πανελλήνιας κυκλοφορίας εφημερίδα να ασχολείται με τις εκλογές στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και το κυριότερο: δείχνει να λαμβάνει μεγάλα ποσοστά η απερχόμενη Περιφερειακή Αρχή και ο υποστηριζόμενος από το ΠΑΣΟΚ κ. Μαχαιρίδης!!!
Είναι βέβαιο ότι βρισκόμαστε μπροστά σ΄ ένα οργανωμένο επικοινωνιακό παιχνίδι που κάνει και τις βραχονησίδες του Ν. Αιγαίου να γελάσουν!!!» ανέφερε χαρακτηριστικά.
Η μάχη των δημοσκοπήσεων συνεχίστηκε με γκάλοπ της VPRC, που διενεργήθηκε για λογαριασμό της εφημερίδας ΠΡΟΟΔΟΣ, στο χρονικό διάστημα από 2 έως 8 Απριλίου 2014. Ο Γιώργος Χατζημάρκοςσυγκεντρώνει ποσοστό 18,3% έναντι 11,5% του κυρίου Μαχαιρίδη. Ο κύριος Μπενέτος Σπύρου λαμβάνει 9,6% και ακολουθούν η Λίλα Καφαντάρη με 5,9%, και ο Σάββας Σπυρίδης με 0,9%. Αναποφάσιστο δηλώνει το 8,6% των ερωτηθέντων, ενώ «κανέναν» προτιμά το 26,7% του δείγματος.

http://www.aftodioikisi.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!! Σας παρακαλούμε πατήστε LIKE - "Μου αρέσει"!!

 
Top