νεα κρητη totalfitness news

H μεγαλύτερη ημέρα... μέχρι την επόμενη! Κόστα Ρίκα - Ελλάδα (23.00)

Η Εθνική ομάδα έχει γράψει ιστορία με την πρόκρισή της στους "16" του Μουντιάλ αλλά οι φιλοδοξίες δεν σταματούν εκεί. Ο Φερνάντο Σάντος και οι διεθνείς θέλουν να κάνουν άλλη μία υπέρβαση, να νικήσουν την Κόστα Ρίκα και να ξαναβγάλουν τον κόσμο στους δρόμους. Στις 23.00 στο Ρεσίφε η σέντρα του μεγάλου μάτς (LIVE ΝewsIt/ ΝΕΡΙΤ).

Όλη η Ελλάδα περιμένει το σημερινό ματς της Εθνικής ομάδας με την Κόστα Ρίκα για τους "16" του Μουντιάλ. Οι παίκτες είναι αποφασισμένοι να δώσουν το 100% και να προσπαθήσουν να κάνουν άλλη μία υπέρβαση. Μπορεί το όνομα του αντιπάλου να μην τρομάζει, όμως η παρουσία της Κόστα Ρίκα στη φάση των ομίλων έδειξε τις δυνατότητες της ομάδας του Πίντο.
Χωρίς προβλήματα η τελευταία προπόνηση της Εθνικής, ΦΩΤΟ REUTERS
Χωρίς προβλήματα η τελευταία προπόνηση της Εθνικής, ΦΩΤΟ REUTERS

Οι διεθνείς θέλουν να ξαναβγάλουν τους Έλληνες στους δρόμους για να πανηγυρίσουν την πρόκριση στους "8". Η επιτυχία είναι δεδομένη αφού για πρώτη φορά στην ιστορία της η Ελλάδα βρίσκεται στις 16 κορυφαίες ομάδες του κόσμου.

Ο Σάντος δεν αντιμετωπίζει νέα προβλήματα και δεν υπολογίζει μόνο στον τραυματία Παναγιώτη Κονέ. Η ενδεκάδα που δοκίμασε όλες αυτές τις ημέρες είναι αυτή που αγωνίστηκε στο ματς με την Κόστα Ρίκα (από το 11' και μετά).

Η πιθανή ενδεκάδα της Ελλάδας

Καρνέζης, Τοροσίδης, Παπασταθόπουλος, Μανωλάς, Χολέβας, Μανιάτης, Σάμαρης, Καραγκούνης, Σαλπιγγίδης, Χριστοδουλόπουλος, Σαμαράς.

ΦΩΤΟ REUTERS.
ΦΩΤΟ REUTERS.

Από την άλλη η Κόστα Ρίκα που για δεύτερη φορά στην ιστορία της έφτασε στους "16" ενός Μουντιάλ, εμφανίζεται ως φαβορί λόγω της εξαιρετικής της απόδοσης στους ομίλους. Ο Τζόελ Κάμπελ είναι το αστέρι της. αλλά το βασικό χαρακτηριστικό της είναι η ομαδικότητα. 

Η πιθανή ενδεκάδα της Κόστα Ρίκα

Κέιλορ Νάβας, Ουμάνια, Γκονσάλες, Ντουάρτε, Γκαμπόα, Τεχέδα, Μπόρχες, Ζούνιορ Ντίας, Ρουίς, Κάμπελ, Μπολάνιος. 

Αυτή θα είναι η πρώτη φορά στο Μουντιάλ που η Εθνική ομάδα δεν θα παίζει... εκτός έδρας. Στα προηγούμενα 3 ματς οι αντίπαλοι είχαν πάρα πολλούς φιλάθλους στο πλευρό τους, ενώ σήμερα δεν περιμένουμε περισσότερους από 5.000 Κοσταρικανούς.

Πηγή newsit.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!! Σας παρακαλούμε πατήστε LIKE - "Μου αρέσει"!!

 
Top