νεα κρητη totalfitness news

Δείτε το αφιέρωμα στην Τήνο που έκανε το Γαλλικό Κανάλι France -5 και προβλήθηκε το Σάββατο 7 Ιουνίου 2014 στις 20.35 ώρα Γαλλίας.

Η εκπομπή λέγεται "Echapees Belles" και προσπαθεί  να προβάλλει κάποιες ιδιαίτερες πτυχές των νησιών των Κυκλάδων ακολουθώντας πάντα έναν κάτοικο της εκάστοτε περιοχής. 

Ο παρουσιαστής συναντά τον άνθρωπο που θα τον βοηθήσει να δει και να ζήσει κάποιες στιγμές μέσα απο τις οποίες ο τηλεθεατής θα μπορεί πολύ φυσικά να νιώσει πως βρίσκεται εκεί.

Την φιλοξενία και την ξενάγηση επιμελήθηκαν, ο Σύλλογος Ενοικιαζομένων Καταλυμάτων Τήνου, ο Σύλλογος Επιχειρηματιών Καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος Τήνου καθώς και ο Εμποροεπαγγελματικός και Βιοτεχνικός Σύλλογος Τήνου!

Σύλλογος Ενοικιαζομένων Δωματίων & Διαμερισμάτων Τήνου "η Ξενία" στην τοποθεσία Tinos Island
Μη κερδοσκοπικός οργανισμός · Αρέσει σε 88
 · 16 ώρες · Tínos ·
· 
ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ: ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΩΝ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΤΗΝΟΥ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΗΝΟΥ. Η ΕΚΠΟΜΠΗ ΠΡΟΒΛΗΘΗΚΕ ΣΤΟ ΓΑΛΛΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ FRANCE-5 ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 7/6/2014 ΣΤΙΣ 20.35 ΩΡΑ ΓΑΛΛΙΑΣ. ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ ΕΓΙΝΑΝ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ, ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΙΩΣΗΦ ΛΙΖΑΡΔΗ (ΠΙΠΙΝΟΥ). ιΩΣΗΦ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΟΥ ΒΟΗΘΕΙΑ!!!

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!! Σας παρακαλούμε πατήστε LIKE - "Μου αρέσει"!!

 
Top