νεα κρητη totalfitness news


Πώς μπορείτε να βγάλετε μια σχολή από το Μηχανογραφικό σαςΠώς μπορειτέ να βγάλετε μια σχολή από το Μηχανογραφικό σας;

Μέχρι και αύριο, 16 Ιουλίου έχουν δικαίωμα μερικής ή ολικής ανάκλησης των προτιμήσεων τους στο μηχανογραφικό δελτίο 2014, οι υποψήφιοι των Πανελληνίων 2014.
Οι υποψήφιοι εφόσον το επιθυμούν και μετά από αίτηση-υπεύθυνη δήλωσή τους μπορούν να ζητήσουν ΜΟΝΟ να διαγραφεί κάποια/κάποιες από τις προτιμήσεις τους και όχι να αλλάξουν τη σειρά των προτιμήσεων ή να προσθέσουν νέες προτιμήσεις στο μηχανογραφικό 2014.
Συγκεκριμένα, οι υποψήφιοι μπορούν να αιτηθούν την ολική διαγραφή των προτιμήσεών τους, άρα ανάκληση της υποβολής του Μηχανογραφικού Δελτίου, ενώ έχουν τη δυνατότητα να αιτηθούν τη μερική διαγραφή προτιμήσεων, που δήλωσαν στο ήδη οριστικοποιημένο μηχανογραφικό τους δελτίο.
Στην υπεύθυνη δήλωση θα γράψουν τις σχολές που επιθυμούν να αφαιρέσουν. Οι υπόλοιπες προτιμήσεις θα αναριθμηθούν και το τελικό μηχανογραφικό δελτίο θα φέρει καινούριο αριθμό πρωτοκόλλου. Για την υλοποίηση της διαδικασίας, όσοι υποψήφιοι επιθυμούν μερική ή ολική ανάκληση προτιμήσεων, πρέπει να υποβάλουν στην Κεντρική Υπηρεσία του Υπουργείου Παιδείας σχετική αίτηση-υπεύθυνη δήλωση επικυρωμένη για το γνήσιο της υπογραφής από ΚΕΠ ή Αστυνομικό Τμήμα.


Πηγή: http://www.fimes.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!! Σας παρακαλούμε πατήστε LIKE - "Μου αρέσει"!!

 
Top