νεα κρητη totalfitness news


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση και η κοπή της πίτας του σωματείου μας. Η πλειοψηφία των μελών και των φίλων μας έδωσαν το παρόν στέλνοντας για μια ακόμη φορά το μήνυμα: «ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ»!

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο καθολικός Αρχιεπίσκοπος Νάξου-Τήνου κ. Νικόλαος, ο Δήμαρχος Τήνου κ. Σίμος Ορφανός, οι Αντιδήμαρχοι Τήνου κ. Αναστασία Δεληγιάννη και κ. Ιάκωβος Απέργης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Ιωάννης Σιώτος, ο πρώην Δήμαρχος Τήνου κ. Παναγιώτης Κροντηράς, οι δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Παντελής Αρμάος, Γεώργιος Τζες, Ιωάννης Ζαλώνης, Φραγκίσκος Αμοιραλής, Ευάγγελος Κρητικός και Μαρούλα Κουσουνάδη, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Τήνου κ. Ιωάννης Γιαγιάς, ο Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Τήνου κ. Ευάγγελος Κορνάρος καθώς και εκπρόσωποι του συλλόγου γυναικών, του Εμπορικού συλλόγου και του συλλόγου καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος.


Στην ομιλία του ο Πρόεδρος αναφέρθηκε στις δράσεις του σωματείου ευχαριστώντας όλους όσους συμβάλλουν σ’αυτές. Η Γραμματέας παρουσίασε το Διοικητικό και οικονομικό απολογισμό του 2014 καθώς και τον προγραμματισμό των δράσεων για το 2015.

Την πίτα ευλόγησαν ο καθολικός Αρχιεπίσκοπος Νάξου-Τήνου κ. Νικόλαος και ο πρωτοπρεσβύτερος π. Ιωάννης Κανακάρης

Χαιρετισμό στήριξης και συμπαράστασης προς το σωματείο απηύθυναν ο Καθολικός Αρχιεπίσκοπος Τήνου-Νάξου κ. Νικόλαος, η Αντιδήμαρχος κ. Αναστασία Δελληγιάννη και ο Περιφερειακός Σύμβουλος Τήνου κ. Ιωάννης Γιαγιάς.   

Ευχαριστούμε τον κ. Μάριο Δελλατόλα «καφέ la strada» για τη φιλοξενία και την άψογη εξυπηρέτηση, τον κ. Γεώργιο Βελαλόπουλο και τους μουσικούς Αλέξη Μίτση, Αντώνη Μπαλόπιτα, Φελίσια Γιαννησοπούλου και Μαριέττα Ματθαιάσου για τη μουσική διασκέδαση που μας προσέφεραν.Ευχαριστούμε τον κ. Δημήτριο Ψαρραδέλλη, την κ. Τριάδα Ζέρβα-Απέργη, τα Ζαχαροπλαστεία  Μπον, Χάλαρης, Σεμπόλια και Μεσκλιές και την μικροζυθοποιεία «ΝΗΣΟΣ» για την προσφορά των δώρων της λαχειοφόρου. 

Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλα τα μέλη και τους φίλους του σωματείου που  παρευρέθηκαν και στήριξαν και αυτήν την εκδήλωσή μας.                                                   
  

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!! Σας παρακαλούμε πατήστε LIKE - "Μου αρέσει"!!

 
Top