νεα κρητη totalfitness news

Αγαπητοί συμπολίτες μας,

Είμαστε πάρα πολύ ευχαριστημένοι με τα αποτελέσματα της "Τελείας - Απόστολος Γκλέτσος".

Οι Κυκλάδες είναι ο "καθρέφτης" της Επικράτειας όπου παίρνουμε σχεδόν 1,78%. Οι Κυκλάδες πίστεψαν σε εμάς πίστεψαν ότι νέα ανιδιοτελή πρόσωπα, με προσωπικές επιτυχίες, με αξιόλογο βιογραφικό, πρέπει να μπούνε στην Βουλή.

Έχοντας μηδαμινή (την υποχρεωτική από τον νόμο) προβολή από τα ΜΜΕ, μηδενικό προϋπολογισμό για διαφήμιση, το μοναδικό μας όπλο ήταν η προσωπική επαφή και η "από στόμα σε στόμα" διάδοση της ύπαρξης του κινήματος μας.

Υποστηρίξαμε ένα κίνημα, ολίγον μόνον ημερών. Πιστέψαμε στην εντιμότητα του ατόμου, στην ειλικρίνεια του Ηγέτη, του Απόστολου Γκλέτσου.
Σε πείσμα του "συστήματος" που λειτουργεί ενάντια σε κάθε νέα έντιμη και ανιδιοτελή φωνή, σε όλους αυτούς που μας απαγορεύουν να οραματιζόμαστε, η ΤΕΛΕΙΑ - ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΓΚΛΕΤΣΟΣ, έδωσε φωνή!

Καταφέραμε να τους μπούμε στο μάτι, καταφέραμε να μιλάνε για εμάς, με ποσοστά ίσα και μεγαλύτερα από σχηματισμούς "ιστορικούς" και πολυετή παρουσία στο Κοινοβούλιο...!

Θα ήθελα και εγώ προσωπικά να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο μας Απόσολο Γκλέτσο για την επιλογή του προσώπου μου ως υποψηφίου βουλευτή στις Κυκλάδες.

Φυσικά χωρίς την υποστήριξή σας δεν μπορεί να γίνει ποτέ τίποτα, γι’αυτό οφείλω χιλιάδες ευχαριστώ σε όλους εσάς που με εμπιστευθήκατε και με στηρίξατε.

Ο αγώνας τώρα αρχίζει για εμάς, εδώ μέσα από αυτή την σελίδα θα συνεχίσουμε την επικοινωνία μας, αλλά ελπίζω και με προσωπικές συναντήσεις.

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!!!

Γιώργος Λουκιανός
"Τελεία - Απ. Γκλέτσος"

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!! Σας παρακαλούμε πατήστε LIKE - "Μου αρέσει"!!

 
Top