νεα κρητη totalfitness news

Ιδιαίτερα επιτυχής ήταν η εκδήλωση της φιλανθρωπικής οργάνωσης  Κάριτας Νάξου - Τήνου της Καθολικής Αρχιεπισκοπής Νάξου Τήνου στο Ίδρυμα  Τηνιακού Πολιτισμού χθες 30 Μαρτίου 2015. Τον συντονισμό της παρουσίασης είχε ο πρόεδρος της Κάριτας
Νάξου Τήνου κ. Αντώνιος Δελατόλας ενώ την παρουσίαση έκαναν οι :  πατήρ Ευάγγελος Γκάνας από την Αρχιεπισκοπή Αθηνών και ο συγγραφέας κ. Σταύρος Ζουμπουλάκης.  Παρόν στη παρουσίαση ήταν  και ο μεταφραστής του βιβλίου στα ελληνικά π. Θεόδωρος Κοντίδης τ.Ιησουιτών. Στην αρχή έγινε αναφορά για το ποιος είναι ο Πάπας Φραγκίσκος, η ζωή του και το έργο του μέχρι να γίνει Πάπας από την κ. Στέλλα Φωσκόλου.
Στην συνέχεια πήραν το λόγο οι ομιλητές όπου και παρουσίασαν αλλά και σχολίασαν την ζωή και το έργο του Πάπα Φραγκίσκου. Με μια αλλαγή από τα καθιερωμένα στο τέλος των ομιλιών των προαναφερθέντων παρουσιαστών απηύθυναν χαιρετισμό αλλά και σχολιάσανε το βιβλίο ο Πανοσιολ. Αρχιμ. Ιάκωβος Σέττας  , ο Σεβασμιότατος Αρχιεπίσκοπος Νάξου - Τήνου π. Νικόλαος Πρίντεζης, ο Δήμαρχος Τήνου κ. Σίμος Ορφανός αλλά και αρκετοί παρευρισκόμενοι. 
Η βραδιά έκλεισε δίνοντας δώρα στους ομιλητές από την Κάριτας  ενώ υπήρχε κέρασμα για όλους από  ντόπια γλυκά και το παραδοσιακό ρακί.
Μάριος Φώσκολος













































Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!! Σας παρακαλούμε πατήστε LIKE - "Μου αρέσει"!!

 
Top