νεα κρητη totalfitness news

Αποτέλεσμα εικόνας για ΝΟΤ ΤΗΝΟΥΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΤΗΝΟΥ
Δελτίο Τύπου για την μουσική εκδήλωση με αφορμή τα 15 χρόνια λειτουργίας του Ναυτικού Ομίλου Τήνου.

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η μουσική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο HALARIS ART & COFFEE, στις 14 Μαρτίου 2015, με αφορμή τη συμπλήρωση 15 χρόνων λειτουργίας του Ναυτικού Ομίλου Τήνου.

Φίλες και φίλοι του Ομίλου, τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση και συνέβαλαν στην οικονομική ενίσχυσή του.

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς αποδόθηκαν προσωπικές ευχαριστίες, στον κ. Κώστα Αρμάο , ιδρυτή του ΝΟΤ, τέως πρόεδρο και έγινε αναφορά στο έργο του και την προσφορά του,
Συγχαρητήρια και ευχαριστίες αποδόθηκαν επίσης στους φορείς που αγκαλιάζουν τις προσπάθειες του ΝΟΤ, στους κ.κ. Γεώργιο Τζε και Κωνσταντίνο Φωτιάδη που με απαράμιλλη αυταπάρνηση και ηρωισμό έσωσαν το σκάφος του Ομίλου «Π. Γολέμη», κατά τη διάρκεια της κακοκαιρίας που έπληξε το λιμάνι της Τήνου το Μάιο του 2014.
Στους μουσικούς που για δεύτερη χρονιά μας συντρόφευσαν με τις μουσικές τους αφιλοκερδώς, τον κ. Πέτρο Κουσουνάδη, τον κ. Βαγγέλη Μπακτή και τον κ. Θεόδωρο Χίο.
Επίσης στον κ. Κώστα Βελαλόπουλο γυμναστή που παρέχει και μαθήματα κολύμβησης στους μικρούς μας φίλους κάθε Καλοκαίρι, στην επιχείρηση Halaris Art & Cofee που με ελάχιστο κόστος ανά άτομο φιλοξένησε την εκδήλωσή μας για μια ακόμα φορά, στο Τυπογραφείο Τύπος για την προσφορά του στο υλικό προβολής κλπ, καθώς και σε όλους τους υποστηρικτές του Ομίλου που με την ετήσια συνδρομή τους ενισχύουν τη λειτουργία του.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ολοκληρώθηκε η κλήρωση της λαχειοφόρου αγοράς. Τα δώρα τα κέρδισαν οι παρακάτω:
1.κ.Ζάρπας Γεώργιος
2.κ.Βλαστός Μανόλης
3.Φυρίγος Ανδρέας
4.κ.Δημητρακόπουλος Ευάγγελος.
Τέλος έγινε μια μικρή αναφορά στις δράσεις του Ομίλου τα 15 χρόνια λειτουργίας του και ανακοινώθηκαν οι δράσεις για το τρέχον έτος.
Κάλεσμα απευθύνθηκε προς όλους τους γονείς να στηρίξουν τις Σχολές εκμάθησης Ιστιοπλοΐας Τριγώνου που οργανώνονται από τον Όμιλο, στέλνοντας τα παιδιά τους , καθώς και στους μεγαλύτερους να συμμετάσχουν στις Σχολές Ιστιοπλοΐας Ανοιχτής Θάλασσας.
Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΗΝΟΥ

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!! Σας παρακαλούμε πατήστε LIKE - "Μου αρέσει"!!

 
Top