νεα κρητη totalfitness news

CN Traveler: 4 ελληνικά νησιά που πρέπει να επισκεφτείςΈνα ακόμα δημοσίευμα του δημοφιλούς ταξιδιωτικού περιοδικού Conde Nast Traveler έρχεται να προστεθεί στη μακρά πλέον αφιερωματική λίστα ξένων
ενημερωτικών οργανισμών στις ομορφιές της Ελλάδας.
Με ένα πλούσιο και χορταστικό φωτογραφικό υλικό που μυρίζει Ελλάδα, καλοκαίρι, θάλασσα και ήλιο, χωρίς πολλά λόγια παρά μόνο με τις βασικές πληροφορίες, αλλά με έναν τίτλο δυνατό και προτρεπτικό, το περιοδικό Conte Nast Traveler παρακινεί τους αναγνώστες του να επισκεφτούν αυτό το καλοκαίρι 4 μοναδικής ομορφιάς ελληνικά νησιά.
Και τα τέσσερα είναι υπέροχα, βρίσκονται στις Κυκλάδες, έχει το καθένα τη δική του ομορφιά και ενδείκνυνται για διαφορετικές και πολλά υποσχόμενες διακοπές στη χώρα της απαγγελίας. Τα Κουφονήσια, η Πάρος, η Αντίπαρος και η Νάξος βρέθηκαν αυτή τη φορά στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος ενός ξένου μέσου ενημέρωσης το οποίο μας ξεναγεί μέσα από 40 φωτογραφίες στην Ελλάδα.
Τα τιρκουάζ νερά, οι θαλάσσιες σπηλιές, οι φυσικές πισίνες που σχηματίζονται ανάμεσα σε βραχώδη σημεία, οι χρυσαφένιες αμμώδεις παραλίες, το ελληνικό καλοκαιρινό φαγητό, είναι μόλις κάποια από τα στοιχεία εκείνα που γοητεύουν τον συντάκτη του άρθρου και τον παρακινούν να προβάλει τα τέσσερα αυτά νησιά ως τα απόλυτα must κάθε καλοκαιριού.
Η αλήθεια είναι ότι η Ελλάδα μας είναι γεμάτη με φυσική ομορφιά που αν και έχουμε φροντίσει να την καταστρέψουμε σε πολλά της σημεία με την άναρχη και πολλές φορές παράνομη οικοδόμηση, εξακολουθεί να μαγεύει όλους εκείνους τους τουρίστες που φτάνουν γεμάτοι προσδοκίες να κλέψουν λίγο κρασί… λίγο θάλασσα… λίγο καλοκαίρι… και λίγο Ελλάδα…
Άνω ΚουφονήσιΚάτω ΚουφονήσιΠάροςΝάξοςΑντίπαρος
*Μπορείς να απολαύσεις τις υπόλοιπες φωτογραφίες εδώ.
ΠΗΓΗ cyclades24.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!! Σας παρακαλούμε πατήστε LIKE - "Μου αρέσει"!!

 
Top