νεα κρητη totalfitness news

Η έκδοση ενός περιοδικού είναι μια εξαιρετικά ακριβή υπόθεση η οποία για να έχει ζωή και ανάπτυξη θα πρέπει να καινοτομεί στην ύλη του και οπωσδήποτε να υποστηριχθεί διαφημιστικά από ανθρώπους

επαγγελματίες που πραγματικά κάνουν την διαφορά στο νησί.

Ως επαγγελματίες στην συγκεκριμένη επικοινωνιακή έντυπη και ηλεκτρονική δράση τα τελευταία 4 χρόνια στο νησί ,προσπαθούμε να έχουμε:
·  Συνέπεια στην έκδοση μας (κάθε ΙΟΥΝΙΟ)
· Υψηλή παραγωγή εντύπων για σοβαρή κυκλοφορία σε ΟΛΑ τα περίπτερα και σημεία πώλησης τύπου της Ελλάδας για να είναι απολύτως τεκμηριωμένο και ελέγξιμο το τιράζ (παραγωγή αντιτύπων) από τον κάθε πελάτη που συμμετέχει στο περιοδικό, αυτό φυσικά δεν συμβαίνει σε άλλους τρόπους διανομής.
·  Ποιότητα στην έκδοση και ασφαλώς πλούσιες παροχές  διαφήμισης προς τον κάθε πελάτη για να έχει το αποτέλεσμα που πρέπει.
· Οικονομικό κίνητρο στα τοπικά σημεία πώλησης τύπου  του νησιού, ώστε το περιοδικό πέραν της προβολής να συμβάλει και στην τοπική οικονομική ανάπτυξη  (αυτό δεν επιτυγχάνεται με την δωρεάν διάθεση)
· Η επικοινωνία ολοκληρώνεται με επιπλέον ενέργειες προβολής όπως το επιτυχημένο και από τα πρώτα σε επισκεψιμότητα site www.Tinos-about.gr, το application το καλοκαίρι του 2015 με τα 52 μοναδικά  πανοραμικά βίντεο των παραλιών και των χωριών μας , τα μηνιαίας βάσης σε news letter 110.000 παραλήπτες , τον ξεχωριστό χάρτη της Τήνου από το ερχόμενο καλοκαίρι, καθώς και μια έκθεση στα σκαριά για τον φυσικό και πολιτιστικό πλούτο του νησιού ..!    https://www.youtube.com/watch?v=MsN1YYqn644

Όλα τα παραπάνω χτίστηκαν και χτίζονται με επαγγελματισμό μέσω συνεργατών μας οι οποίοι αμείβονται ασφαλώς όχι με "φιλότιμο" και "υποσχέσεις καλών δημοσίων σχέσεων" ,ούτε με τη φιλοσοφία "αυλικών" στο βασίλειο της μπαρούφας ..!

Χτίζονται με προγραμματισμό και προπάντων ΟΡΑΜΑ.!

Ένα περιοδικό που δείχνει ΤΗΝΟ σε τίτλο και ύλη, το οποίο στέκεται επάξια δίπλα από άλλα καταξιωμένα ταξιδιωτικά περιοδικά κύρους σε όλα τα σημεία πώλησης τύπου της Ελλάδας για ΕΞΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥΣ ΜΗΝΕΣ!
Εκεί βρίσκεται η ΤΗΝΟΣ!
Κατόπιν οι επιστροφές του κυκλοφορούν ως ελεύθερη έκδοση σε επιλεγμένα κομβικά σημεία της Ελλάδας (πρακτορεία-ξενοδοχεία-κέντρα σπα-γυμναστήρια-κομμωτήρια-καφέ κλπ) αλλά και στο νησί μας λίγο πριν το Πάσχα .

Όλα τα παραπάνω είναι ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ, η απόλυτη επικοινωνία του νησιού μας όπου μέσα από τις σελίδες τις έντυπες η τις ηλεκτρονικές "γεννήθηκαν" 30.000 νέοι ποιοτικοί αναγνώστες και χρήστες όπου κάθε χρόνο επιλέγουν ΤΗΝΟ!

Είναι τιμή μας που βγάλαμε ένα περιοδικό με τον τίτλο ΤΗΝΟΣ, το ευχαριστούμε που έγινε πηγή έμπνευσης αλλά προπάντων τους ανθρώπους που ζουν εκεί και στηρίζουν τα οράματα μας.

Δεδομένο ότι σε αυτό τον τόπο με τόσους αέρηδες σίγουρα κάποιων θα έχει επηρεαστεί η "ιδέα" τους, την επόμενη φορά παρακαλούμε τις επιχειρήσεις-διοργανωτές διαγωνισμών καθαρά ιδιοτελών συμφερόντων να αξιολογούν περισσότερο τους "τίτλους" που προσφέρουν σε τοπικά έντυπα-καταλόγους πολύ εύκολα στις διοργανώσεις τους  ,ώστε να μην καλλιεργείται κουτά και ασφαλώς αβάσιμα η επιρροή της κοινής γνώμης ειδικά στις τοπικές κοινωνίες. Το μόνο που καταφέρνουν είναι η παραπληροφόρηση μέσω της "υπέρ-εκτίμησης" και ασφαλώς να ευνοούν τον αθέμιτο και μη υγιή ανταγωνισμό που στην ουσία δεν υπάρχει ούτε υπήρξε ποτέ..! δεν υπήρξαν ποτέ γιατί πολύ απλά δεν ήταν ποτέ ΤΗΝΟΣ, ούτε από έξω προς τα μέσα , ούτε το αντίθετο...

Καλό θα ήταν σε οποιαδήποτε ανακοίνωση "βραβείου",να επικοινωνούν ταυτόχρονα το κόστος συμμετοχής σε αυτό που διοργανώνουν, ποιός μπορεί να συμμετέχει, ποιός το διοργανώνει , πού απευθύνεται, πώς επιλέχθηκαν τα πρόσωπα της επιτροπής κριτών, ποιά τα τελικά πρόσωπα της επιτροπής κριτών και ασφαλώς με ποια κριτήρια "βαπτίζουν" τους τίτλους που προσφέρουν.

Η Ελλάδα αιμορραγεί, τα νησιά ακόμα περισσότερο, δεν χρειάζονται ιδιαίτερα επικοινωνιακά παιχνίδια γιατί κάνει κακό περισσότερο στους ίδιους...

"Τάμα" λοιπόν κάνουμε να γυρίσει το νησί μας τη πλάτη στην υπερβολή και στις αντιλήψεις αυτών που νομίζουν ότι σε τούτο τον τόπο ζουν "ινδιάνοι" και οι χάντρες οι πράσινες, οι κόκκινες ακόμα και οι θαλασσιές εντυπωσιάζουν...

Νικόλας Σαλταμανίκας
Εκδότης

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!! Σας παρακαλούμε πατήστε LIKE - "Μου αρέσει"!!

 
Top