νεα κρητη totalfitness news

ΘΕΜΑ: Έγκριση Κανονιστικής Απόφασης κοινοχρήστων χώρων Δήμου Τήνου.
Αναφερόμενος στο παραπάνω θέμα της ημερησίας διάταξης ο Πρόεδρος έδωσε τον λόγο στον Δήμαρχο και Πρόεδρο της Οικονομικής Επιτροπής κ. Σίμο Ορφανό ο οποίος εισηγήθηκε τα εξής: 

«Με την 85/3-4-2015 απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής ψηφίστηκε σχέδιο της κανονιστικής απόφασης για τη χρήση κοινοχρήστων χώρων η οποία υποβάλετε στο Δημοτικό Συμβούλιο προς ψήφιση και έγκριση. Από πλευράς υπηρεσιών Δήμου και με τον παρόντα κανονισμό έγινε μία καταγραφή και αποτύπωση των νόμων, εγκυκλίων και διατάξεων που διέπουν την λειτουργία των κοινοχρήστων χώρων προκειμένου αυτό να αποτελέσει ένα εργαλείο των υπηρεσιών του Δήμου τόσο για την έκδοση άδειας για χρήση κοινοχρήστου χώρου και την είσπραξη τελών όσο και για την επιβολή προστίμων. 

Προκειμένου να καταρτισθεί το σχέδιο κανονισμού λειτουργίας κοινοχρήστων χώρων ελήφθησαν υπόψη παρατηρήσεις και προτάσεις των αρμόδιων κοινωνικών και επαγγελματικών φορέων καθώς και ομάδων πολιτών της Περιφέρειας του Δήμου Τήνου».

Στη συνέχεια ο κ. Πρόεδρος κάλεσε το Συμβούλιο να αποφασίσει σχετικά. 

Το Συμβούλιο μετά από διαλογική συζήτηση, αφού έλαβε υπόψη του την εισήγηση του Δημάρχου τις διατάξεις των άρθρων 65 και 73 (παρ. β περ. ν) του Ν. 3852/2010 και του άρθρου 79 του Ν. 3463/2006 περί Δ.Κ.Κ. καθώς και των σχετικών με την λειτουργία των κοινοχρήστων χώρων νόμων, διατάξεων κ.λ.π. και την 85/3-4-2015 απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής,
Αποφασίζει ομόφωνα 

Εκδίδει κανονιστική απόφαση περί «ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΔΗ- ΜΟΥ ΤΗΝΟΥ» για την παραχώρηση της χρήσης κοινόχρηστων χώρων που βρίσκονται μπροστά από καταστήματα ή στην προβολή τους χωρίς την διενέργεια δημοπρασίας (βάσει του αρ. 13 παρ. 10 Β.Δ. 24/9-20/10/1958, όπως αντικαταστάθηκε από το αρ. 3 του Ν. 1080/80) ως εξής: 

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!! Σας παρακαλούμε πατήστε LIKE - "Μου αρέσει"!!

 
Top