νεα κρητη totalfitness news


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ 
«1ο ΘΕΡΙΝΟ ΣΧΟΛΕΙΟ»
Τ.Π.Ε . και Δημιουργικότητα στο Σύγχρονο Σχολείο  
Τήνος Κυριακή 28 Ιουνίου - Σάββατο 4 Ιουλίου 

Υποβολή Αιτήσεων: έως 1 Ιουνίου 2015 (θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας) 
Αναλυτικές Πληροφορίες : www.epimorfosi.org.gr

1. Γενική Περιγραφή: Το Παιδαγωγικό Τμήμα Δ.Ε . και το 1. Γενική Περιγραφή: Το Παιδαγωγικό Τμήμα Δ.Ε. και το Εργαστήριο Προηγμένων Μαθησιακών Τεχνολογιών στη Δια Βίου και Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Κρήτης, διοργανώνουν το «1ο Θερινό Σχολείο» με θέμα: «Τ.Π.Ε και Δημιουργικότητα στο Σύγχρονο Σχολείο». Το 1ο Θερινό σχολείο θα φιλοξενηθεί από την Κυριακή 28 Ιουνίου έως το Σάββατο 4 Ιουλίου στο όμορφο νησί της ΤΗΝΟΥ .


2. Σκοπός: Σκοπός του «1ου Θερινού Σχολείου» είναι η ανάδειξη της συνεργατικής δημιουργικότητας με τη χρήση των νέων τεχνολογιών ως ένα από τα πλέον σημαντικά εργαλεία που έχει ο σκεπτόμενος εκπαιδευτικός – πολίτης, προκειμένου να ανταποκριθεί με κριτικό τρόπο στις απαιτήσεις των καιρών μας. Παράλληλα θα μας δοθεί η δυνατότητα να γνωρίσουμε το νησί της Τήνου μέσα από τις φυσικές της ομορφιές αλλά και τον πολιτισμό της στο πέρασμα των χρόνων .


3. Το αντικείμενο του Θερινού Σχολείου: Η παιδαγωγική αξιοποίηση των Τεχνολογιών της Πληροφορίας και της Επικοινωνίας (ΤΠΕ) στη σχολική πράξη, με έμφαση στη συνεργασία και τη δημιουργικότητα αποτελεί το βασικό αντικείμενο των βιωματικών εργαστηρίων του «1ου Θερινού Σχολείου»




Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!! Σας παρακαλούμε πατήστε LIKE - "Μου αρέσει"!!

 
Top