νεα κρητη totalfitness news


ΘΕΜΑ: Έκθεση για την κατάσταση εσόδων εξόδων του Δήµου Τήνου στο α΄ τρίµηνο 2015 (άρθρο 72 στοιχ. 1β Ν. 3852/2010). 
Αφού διαπιστώθηκε απαρτία – καθώς από το σύνολο επτά (7) µελών ήταν παρόντα επτά µέλη – ο πρόεδρος της Οικονοµικής Επιτροπής και ∆ήµαρχος Τήνου κήρυξε την έναρξη της συνεδρίασης και εισηγήθηκε το ανωτέρω θέµα της ηµερησίας διατάξεως ως ακολούθως:
Σύµφωνα µε τις διατάξεις των άρθρων 72 παρ. 1β και 266 παρ. 9 του Ν. 3852/2010 (ΦΕΚ 87/πρώτο/7-6-10) «Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωµένης ∆ιοίκησης- Πρόγραµµα Καλλικράτης», η Οικονοµική Επιτροπή µετά από εισήγηση της Οικονοµικής Υπηρεσίας υποβάλλει στο δηµοτικό συµβούλιο τριµηνιαία έκθεση στην οποία παρουσιάζεται η κατάσταση των εσόδων και εξόδων του ∆ήµου. 

Για την κατάρτιση της ενδιάµεσης έκθεσης επιλέχθηκε το πρότυπο της συνοπτικής κατάστασης προϋπολογισµού- απολογισµού εσόδων –εξόδων της ΚΥΑ 7028/03.02.2004 (ΦΕΚ 253/09.02.2004 τεύχος Β’) Καθορισµός του τύπου του προϋπολογισµού των δήµων και κοινοτήτων. 

Στους κάτωθι πίνακες εµφανίζονται ανά πρωτοβάθµιο κωδικό: 

Α. τα Έσοδα και Εισπράξεις και τα 
Β. Έξοδα και Πληρωµές, µε τα προϋπολογισθέντα και τα τελικά απολογιστικά διαµορφωµένα ποσά στο τέλος του α΄τριµήνου του οικονοµικού έτους 2015. 

Στη συνέχεια ο Πρόεδρος έδωσε το λόγο στον προϊστάµενο της ∆/νσης Οικονοµικών του ∆ήµου ο οποίος ανάγνωσε έκθεση επί των απολογιστικών στοιχείων του α΄τριµήνου 2015 και απάντησε σε ερωτήσεις µελών της Οικονοµικής Επιτροπής. 

Μετά από αυτά ο Πρόεδρος πρότεινε την έγκριση της προοδευτικής έκθεσης των εσόδων και εξόδων του ∆ήµου Τήνου κατά το α΄τρίµηνο 2015 και την υποβολή της στο ∆ηµοτικό Συµβούλιο. 

Η Οικονοµική Επιτροπή ύστερα από διαλογική συζήτηση αφού έλαβε υπόψη της την εισήγηση του Προέδρου τις τοποθετήσεις των µελών της και τις ανωτέρω διατάξεις,

Αποφασίζει Οµόφωνα 

Α. Εγκρίνει την κατάσταση των εσόδων και εξόδων του ∆ήµου Τήνου µε τα προϋπολογισθέντα και τα τελικά απολογιστικά διαµορφωµένα ποσά στο τέλος του Α΄τριµήνου 2015, τα οποία σύµφωνα µε την έκθεση της Οικονοµικής Υπηρεσίας ανήλθαν:



Β. Υποβάλλει στο δηµοτικό συµβούλιο την τριµηνιαία έκθεση Α΄τριµήνου 2015 στην οποία παρουσιάζεται η κατάσταση των εσόδων και εξόδων του ∆ήµου Τήνου για την περίοδο 1/1/2015- 31/3/2015.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!! Σας παρακαλούμε πατήστε LIKE - "Μου αρέσει"!!

 
Top