νεα κρητη totalfitness news

φωτο αρχειου


Εκτίθεται σε µειοδοτική φανερή και προφορική δηµοπρασία η µίσθωση αγροτεµαχίου από το
∆ήµο Τήνου, µε σκοπό την επέκταση χώρου µονάδας αποθήκευσης και µεταφόρτωσης δεµατοποιηµένων αστικών στερεών αποβλήτων του ∆ήµου Τήνου που λειτουργεί στην θέση Κοσσίνι ∆ηµοτικής Ενότητας Εξωµβούργου. Η δηµοπρασία θα διεξαχθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του ∆ηµοτικού Συµβουλίου (οδός Μεγαλόχαρης 24, Τήνος), ενώπιον της αρµόδιας Επιτροπής διεξαγωγής δηµοπρασιών, σε ηµέρα και ώρα που θα καθορισθεί από το ∆ήµαρχο µε αποστολή προσκλήσεων στους ιδιοκτήτες των οποίων τα ακίνητα θα κριθούν κατάλληλα από την επιτροπή ελέγχου καταλληλότητας, προκειµένου να υποβάλλουν την οικονοµική προσφορά τους. 

Το προσφερόµενο αγροτεµάχιο πρέπει να πληροί σωρευτικά τις παρακάτω προϋποθέσεις: 


α. Να έχει έκταση ίση ή µεγαλύτερη µε το υπάρχων (6.900 µ2). 
β. Να έχει «πρόσωπο» σε κοινόχρηστη, αγροτική οδό. 
γ. Να χαρακτηρίζεται από ήπια κλίση. 
δ. Να βρίσκεται εκτός ορίων οικισµών και σε απόσταση τουλάχιστον 1,5 χιλιόµετρο από όριο οικισµού. 
ε. Η περιοχή να είναι συµβατή µε την χρήση που προορίζεται στο ακίνητο. 
στ. Το µίσθωµα να µην υπερβαίνει το ποσό των 0,90 ευρώ ανά µ2, κατ έτος. 

ΚΑΛΕΙ 

Τους ενδιαφερόµενους που θέλουν να συµµετάσχουν στη δηµοπρασία, όπως εντός αποκλειστικής προθεσµίας πέντε ( 5 ) ηµερών από τη δηµοσίευση της παρούσης και πάντως το αργότερο µέχρι τις 14 Μαΐου 2015, ηµέρα Πέµπτη και ώρα 14.00, υποβάλλουν ή αποστείλουν αίτηση ενδιαφέροντος µισθώσεως ακινήτου µαζί µε φάκελο µε όλα τα δικαιολογητικά που ζητούνται από την ∆ιακήρυξη, στο ∆ήµο Τήνου υπόψη της αρµόδιας Επιτροπής του άρθρου 7 του Π∆ 270/81. Η Επιτροπή µε επιτόπια έρευνα, θα κρίνει περί της καταλληλότητας των προσφεροµένων ακινήτων και περί του αν αυτά πληρούν τους όρους της οικείας διακηρύξεως και θα συντάξει σχετική έκθεση, εντός πέντε (5) ηµερών από της λήψεως των δικαιολογητικών, ενηµερώνοντας τους ενδιαφεροµένους. 

Οι ενδιαφερόµενοι µπορούν να λάβουν γνώση των όρων της διακήρυξης στα γραφεία του ∆ήµου Τήνου, κατά τις εργάσιµες ηµέρες και ώρες. Αρµόδιος υπάλληλος ο κ. Σανταµούρης Παναγιώτης, τηλ. 22833 60140. . . 

Ο ∆ήµαρχος Τήνου 
Σιµος Ορφανός

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!! Σας παρακαλούμε πατήστε LIKE - "Μου αρέσει"!!

 
Top