νεα κρητη totalfitness news

Tinos Running Experience 2015 - Η Κουλτουρόσουπα θα είναι εκεί και θα συμμετάσχει ενεργά με την αρθρογράφο μας Ιωάννα Τσιτσώνη.
Tinos Running Experience 2015 - Η Κουλτουρόσουπα θα είναι εκεί και θα
συμμετάσχει ενεργά με την αρθρογράφο μας Ιωάννα Τσιτσώνη.

Μετά την ομολογουμένως μεγάλη επιτυχία που σημείωσαν οι περσινοί αγώνες δρόμου VODAFONE TINOS RUNNING EXPERIENCE 2014 και πάντα μέσα στα πλαίσια τηςπροσπάθειας της προώθησης, της ανάπτυξης και της οικονομικής ευημερίας της Τήνου, το Δ.Σ. του Εμποροεπαγγελματικού & Βιοτεχνικού Συλλόγου Τήνου διοργανώνει και φέτος το Σάββατο 6 Ιουνίου 2015 τους αγώνες δρόμου TINOS RUNNING EXPERIENCE 2015 σε συνεργασία με την εταιρεία ALL ABOUT RUNNING.
Σκοπός και στόχος του Συλλόγου είναι η διοργάνωση αυτή να γίνεται κάθε χρόνο και να καθιερωθεί ως ένα ετήσιο γεγονός για το νησί, προσελκύοντας αθλητές από όλη την Ελλάδα και από το εξωτερικό καθώς  και άτομα που ασχολούνται με τον αθλητισμό, αναπτύσσοντας με αυτό τον τρόπο ένα εξίσου σημαντικό είδος τουρισμού, τον αθλητικό τουρισμό.

Ο Σύλλογός συνεργάζεται και φέτος για την οργάνωση των αγώνων με την εταιρεία ALL ABOUT RUNNING και το διευθυντή της κ. Νίκο Πολιά, οι οποίοι έχουν μεγάλη εμπειρία στη διοργάνωση αγώνων, καθώς αναλαμβάνουν σχεδόν όλους τους αγώνες της χώρας μας (Κλασικός Μαραθώνιος της Αθήνας, Μαραθώνιος Μεγάλου Αλεξάνδρου Θεσσαλονίκη, Αγώνας Δρόμου Υγείας 20 χλμ. ΣΔΥΑ, Energizer Night Run κ.τ.λ.). διάβασε την συνέχεια.......

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!! Σας παρακαλούμε πατήστε LIKE - "Μου αρέσει"!!

 
Top