νεα κρητη totalfitness news

Αποτέλεσμα εικόνας για emporikos syllogow thnoyΤΑ ΤΡΑΓΕΛΑΦΙΚΑ ΕΝΟΣ ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΟΣ

      ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ‘’LIFE MAGAZINE FREE PRESS’’ με ειδικό αφιέρωμα στην Τήνο.

      Σελίδα 9 :
«5 Things to do in Tinos
Η μαγική πεντάδα που δεν πρέπει να λείπει από την ατζέντα των δραστηριοτήτων σας κατά τη διαμονή σας στο κυκλαδίτικο νησί.
1.Από τη στιγμή που βρεθήκατε στην Τήνο, μη χάσετε την ευκαιρία να κάνετε μία ημερήσια εκδρομή στην ιστορική Δήλο . . .
2. Αν θελήσετε να εξερευνήσετε κάτι πέρα από αυτό το νησί, η Μύκονος απέχει μόλις μισή ώρα και τα δρομολόγια είναι κάτι παραπάνω από συχνά ! Ειδικά τις νυχτερινές ώρες, η νεολαία του νησιού «το σκάει» για να περάσει μία ξέφρενη βραδιά στην αντίπερα όχθη.
3. Clift diving από τον «Πλανήτη» . . .
4. Δοκιμάστε να ανεβείτε στο Κάστρο του Εξωμβούργου ! . . .
5. Μην αφήσετε το βυθό του νησιού ανεξερεύνητο . . .»
Επίσης, από το φωτογραφικό υλικό της ίδιας σελίδας από τις 5 φωτογραφίες του άρθρου, οι δύο πρώτες φωτογραφίες είναι από τη Δήλο και τη Μύκονο και καταλαμβάνουν και το μεγαλύτερο χώρο.
      Το Δ.Σ. του Εμποροεπαγγελματικού & Βιοτεχνικού Συλλόγου Τήνου θέλουμε καταρχήν να ευχαριστήσουμε το περιοδικό LIFE MAGAZINE FREE PRESS για το αφιέρωμά του στο νησί μας.
      Θα θέλαμε όμως επίσης να επισημάνουμε ότι καλό θα ήταν, όταν αναφέρεστε σ’ ένα τόπο και στους επαγγελματίες του, να προσπαθείτε να ‘’κρατήσετε’’ τον επισκέπτη σε αυτόν και όχι να τον στέλνετε σε άλλα μέρη θεωρώντας τα μάλιστα και τα δύο πρώτα πράγματα από τα πέντε που θα πρέπει να κάνουν απαραίτητα όταν βρίσκονται σε αυτόν. Οι προτάσεις σας αυτές θα μπορούσαν να δοθούν ως δύο εναλλακτικές επιλογές, όταν π.χ. οι διακοπές τους είναι πολυήμερες στο νησί μας και έχουν ήδη γνωρίσει τον τόπο μας.
      Και αν λάβουμε υπόψη μας τις απόψεις όλων των επισκεπτών της Τήνου, το νησί μας θέλει πολύ χρόνο για να το γνωρίσεις.
      Οι πολλοί επαγγελματίες του νησιού που βοήθησαν στην έκδοση του περιοδικού, με σκοπό φυσικά την προβολή τους, δεν νομίζουμε ότι περίμεναν την προτροπή σας προς τους επισκέπτες του νησιού μας να φεύγουν από αυτό για να επισκεφθούν άλλα κοντινά μέρη.
      Όσο για τους νέους του νησιού . . . να είστε βέβαιοι ότι και στην Τήνο υπάρχει διασκέδαση ποιοτική για όλες τις προτιμήσεις. Δεν είναι ανάγκη οι νέοι μας να περάσουν απέναντι στη Μύκονο για να διασκεδάσουν και φυσικά δεν το κάνουν.

      Σελίδα 64 :
‘’Helpful Tip
Επειδή στην Τήνο υπάρχουν μόνο δύο ATM, της Alpha Bank και της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος, προνοήστε ώστε να έχετε ρευστό’’.
      Να σας ενημερώσουμε ότι στην Τήνο υπάρχουν τέσσερα ATM στην πόλη (Χώρα) και ένα στο χωριό Πύργος, καθώς στο νησί υπάρχουν πέρα από την Alpha Bank και την Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος και η Τράπεζα Πειραιώς και η Eurobank, οι οποίες παρέχουν στον επισκέπτη ό,τι χρειαστούν. Δεν παρατηρήσατε την ύπαρξη των άλλων τραπεζών, όταν όλες βρίσκονται δίπλα – δίπλα; Επίσης, Δόξα τω Θεώ, εν έτη 2015, οι περισσότερες επιχειρήσεις του νησιού δέχονται πιστωτικές κάρτες.
Σε καιρούς που το ρευστό δεν είναι καθόλου εύκολη υπόθεση για κανέναν μας, προς τι αυτή η παραπληροφόρηση ;;;;

Με εκτίμηση
Για το Δ.Σ.
Του Εμποροεπαγγελματικού & Βιοτεχνικού Συλλόγου Τήνου

             Ο Πρόεδρος                       Η Γενική Γραμματέας

          Ανδρέας Τσιμέκης                       Λουκία Κολλάρου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!! Σας παρακαλούμε πατήστε LIKE - "Μου αρέσει"!!

 
Top