νεα κρητη totalfitness news




Αγαπητοί φίλοι και συμπατριώτες

Μετά από ώριμη σκέψη αποφάσισα να συμμετέχω στις επερχόμενες αρχαιρεσίες της «Αδελφότητας των εν Αθήναις Τηνίων».

Η συμμετοχή μου ξεπερνά θρησκευτικές, ιδεολογικές και πολιτικές αγκυλώσεις ή προσωπικές φιλοδοξίες και έχει ως σκοπό να υπηρετήσω τα συμφέροντα των εν Αθήναις Τηνίων και της Τήνου, τα οποία και θα υποστηρίξω με καθαρό και νηφάλιο λόγο, με εντιμότητα και αξιοπρέπεια. Η απόφασή μου αυτή είναι αποτέλεσμα έντονου προβληματισμού, καθώς και της σταθερής μου θέσης ότι το πρώτο και σημαντικό βήμα για ένα καλύτερο μέλλον είναι η συμμετοχή.

Η συμμετοχή και το ανοιχτό μυαλό, είναι το όχημα για να μπορέσουμε να λειτουργήσουμε ως σύνολο, μέσα σε κλίμα συνοχής και αλληλεγγύης μεταξύ των Τηνίων. Με τη συμμετοχή, όσο γίνεται περισσότερων, θα μπορέσουμε να πετύχουμε το στόχο που δεν είναι άλλος από την αναβάθμιση, την ανάδειξη και την πρόοδο του τόπου μας, τη στήριξη του πολιτισμού του, της ιστορίας του, της παράδοσής του, του περιβάλλοντός του. Προς την επίτευξη αυτών των στόχων κρίνεται απαραίτητη η εξάλειψη της όποιας εικόνας αδράνειας, στασιμότητας και συρρίκνωσης, που μπορεί να σχηματίζεται, και προς αυτή την πορεία θα πορευτώ.

Θα πορευτώ, μαζί με όλους, συλλογικά, με όραμα για την αναγέννηση του σωματείου μας, καταθέτοντας νέες ιδέες, εργατικότητα και θετική ενέργεια. Θα προσπαθήσω για το άνοιγμα της Αδελφότητας σε νέα μέλη, σε Τήνιους που μέχρι σήμερα δεν μπόρεσαν να ενταχθούν. Γνωρίζω πολύ καλά πως πάντα υπήρχαν και θα υπάρξουν προβλήματα και εμπόδια, αλλά θα βάλω το λιθαράκι μου ώστε να τα υπερπηδήσουμε.

Σας διαβεβαιώνω όμως, ότι δεν πρόκειται να υποχωρήσω από τις βασικές αξίες που πρέπει να κατευθύνουν την «Αδελφότητα των εν Αθήναις Τηνίων» γιατί δεν μπορώ να υποστηρίξω τίποτα διαφορετικό από τις αξίες που με αυτές έχω γαλουχηθεί και πορεύομαι.

Προς αυτή την κατεύθυνση πιστεύω ότι μπορώ να συμβάλω αποτελεσματικά μαζί με τους συνυποψήφιους μου, επηρεάζοντας θετικά και ισχυροποιώντας το Σωματείο μας, το Σωματείο όλων των Τηνίων, την «Αδελφότητα των εν Αθήναις Τηνίων», και ζητώ την υποστήριξη και την ψήφο σας.
                                                                                                                            
                                                                                                                              Φιλικά
Πέτρος Γ. Μαρκουίζος

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!! Σας παρακαλούμε πατήστε LIKE - "Μου αρέσει"!!

 
Top