νεα κρητη totalfitness news


Καλή σας μέρα και καλό μήνα σε όλους!!! Μπήκαμε για τα καλά στο χειμώνα, και αναμένετε κατά τα λεγόμενα βαρύς. Εύχομαι σε όλους υγεία πάνω από όλα και ο νέος μήνας που ξεκίνησε σήμερα να γίνει η απαρχή για ποιο αισιόδοξες μέρες. 
Πριν 5 μήνες ξεκίνησα μια προσπάθεια με συνοδοιπόρους εσάς, στην ενημέρωση των δρώμενων του νησιού μας. Σε αυτό το διάστημα σύναψα κάποιες συνεργασίες που με βοήθησαν στο έργο μου,  και που θα ήθελα μέσα από εδώ να τους ευχαριστήσω. Αλλά κυρίως να ευχαριστήσω εσάς τους αναγνώστες μου, που καθημερινά επισκέπτεστε το μπλοκ για την δική σας ενημέρωση. 


 Καταβάλω μεγάλη προσπάθεια έτσι ώστε μπαίνοντας εδώ να έχετε μια σφαιρική ενημέρωση όχι μόνο σε Τηνιακές ειδήσεις αλλά και τι συμβαίνει στις Κυκλάδες και στην Ελλάδα γενικότερα. Είναι ένα πολυθεματικό ιστολόγιο.  Δεν είμαι δημοσιογράφος, δεν πάω να αντικαταστήσω κανένα μπλοκ της Τήνου, άλλωστε το κάθε ένα έχει το δικό του προφίλ, την δική του υπόσταση και σκοπό. Πιστεύω ότι σε αυτό που συγκλίνουν όλα είναι στον σκοπό, που δεν είναι άλλος από την δική σας ενημέρωση και την προώθηση της Τήνου, που όλοι αγαπάμε, προς τα έξω....  Από μικρός μου άρεσε η δημοσιογραφία και τότε έβγαζα μια εφημερίδα για περίπου 10 χρόνια συνεχόμενα που γράφονταν στην αρχή στο χέρι και μετέπειτα στο κομπιούτερ.  
Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Πέργαλη που το καλοκαίρι που μας πέρασε μου έκανε συνεχή αποστολή φωτογραφιών από εκδηλώσεις του νησιού μας. Θα ήθελα να ευχαριστήσω το Βαγγέλη το Ζαλώνη και το Τήνος To Day για την άψογη συνεργασία που έχουμε και αλλήλοανταλλάσσουμε θέματα καθημερινά. Δύο διαφορετικά μπλοκ στο ίδιο νησί  που συνεργάζονται τόσο αρμονικά μεταξύ τους. 
Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Παναγιώτη τον Κούρσαρη και το Lefta 4 Klik  για την πολύτιμη βοήθεια του, που επί καθημερινής βάσης επιμελείται την όμορφη παρουσίαση του μπλοκ αλλά και τυχόν τεχνικής φύσεως προβλήματα που παρουσιάζονται κατά καιρούς. 

Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους εσάς που μου αποστέλλεται υλικό για το μπλοκ και για την μέχρι τώρα συνεργασία μας και εύχομαι να συνεχιστεί αλλά και να αυξηθεί και με άλλους.
Προπάντων όμως θέλω να ευχαριστήσω εσάς  τους 2500 επισκέπτες περίπου που  επί καθημερινής βάσης επισκέπτεστε την Φωνή της Τήνου για την ενημέρωσή σας που χωρίς εσάς δεν θα υπήρχε νόημα για οποιαδήποτε προσπάθεια.
Επ' ευκαιρίας αυτής θα ήθελα να ενημερώσω όσους θα ήθελαν να στείλουν είτε τα άρθρα τους, φωτογραφίες, βίντεο ή τις παρατηρήσεις τους μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μου στο e-mail : tinosvoice@gmail.com
Θα σας παρακαλούσα στο πλαίσιο της απρόσκοπτης & συνεχούς ενημέρωσής σας μέσω της fan page της  "Φωνής της Τήνου"    σχετικά με τα τρέχοντα νέα της Τήνου και όχι μόνο.... εφόσον το επιθυμείτε, θα ήθελα να κάνετε like στην fan page του μπλόκ.
Πατήστε πάνω στα έντονα γράμματα των γραμμών αυτών του κειμένου και θα οδηγηθείτε στην σελίδα μου στο facebook και μετά πατήστε  "Μου Αρέσει"
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!!
Σύντομα θα δείτε και την νέα μορφή του μπλοκ που ετοιμάζετε.

Ευχαριστώ πολύ όλους σας, καλό μήνα, 
με εκτίμηση 
Μάριος Φώσκολος.

Και μην ξεχνάτε στις 13 - 14 και 15 Δεκεμβρίου την εθελοντική αιμοδοσία του Δήμου Τήνου!!!

Γίνε εθελοντής, μην μένεις θεατής!!!!


ΧΟΡΗΓΌΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ



Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!! Σας παρακαλούμε πατήστε LIKE - "Μου αρέσει"!!

 
Top