Υλικά
1 κουνέλι
15 μεσαία κρεμμύδια
1/2 ποτήρι λάδι
1 ποτήρι κόκκινο κρασί
70γρ. πελτές ντομάτας
1 ντομάτα κομμένη στα τέσσερα
Αλάτι
Πιπέρι
2 φύλλα δάφνης1 κουνέλι
15 μεσαία κρεμμύδια
1/2 ποτήρι λάδι
1 ποτήρι κόκκινο κρασί
70γρ. πελτές ντομάτας
1 ντομάτα κομμένη στα τέσσερα
Αλάτι
Πιπέρι
Ζάχαρη
Κανέλα
Εκτέλεση
Τσιγαρίζουμε καλά το κουνέλι. Σοτάρουμε για λίγο τα κρεμμύδια, σβήνουμε με το κρασί και περιμένουμε να εξατμιστεί. Έπειτα, ρίχνουμε τον πελτέ και τα φύλλα δάφνης. Προσθέτουμε νερό και αφήνουμε το φαγητό να βράσει. Δέκα λεπτά πριν το τέλος, ρίχνουμε αλάτι, πιπέρι, κανέλα και λίγη ζάχαρη.
http://www.tinos-about.gr
Τσιγαρίζουμε καλά το κουνέλι. Σοτάρουμε για λίγο τα κρεμμύδια, σβήνουμε με το κρασί και περιμένουμε να εξατμιστεί. Έπειτα, ρίχνουμε τον πελτέ και τα φύλλα δάφνης. Προσθέτουμε νερό και αφήνουμε το φαγητό να βράσει. Δέκα λεπτά πριν το τέλος, ρίχνουμε αλάτι, πιπέρι, κανέλα και λίγη ζάχαρη.
http://www.tinos-about.gr
0 Comments :
Δημοσίευση σχολίου