νεα κρητη totalfitness news

Πιο εύκολα από ότι δείχνει το τελικό 4-2, ο Πάγος επικράτησε του Α.Ο. Τήνου στο γήπεδο της Άνω Σύρου.



Οι Συριανοί χωρίς να αντιμετωπίσουν (αν και τα χρειάστηκαν στο τέλος) κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα έφτασαν στη νίκη και μείωσαν τη διαφορά από τον Αίαντα που βρίσκεται στη δεύτερη θέση. 

Η ομάδα του Ηλία Ξενικάκη με τη νίκη της αυτή απέκτησε και πάλι καλή ψυχολογία, ενόψει του μεγάλου τοπικού ντέρμπι με τον Α.Ο. Σύρου. Το παιχνίδι αυτό θα πραγματοποιηθεί σε περίπου δύο εβδομάδες (αν δεν αλλάξει κάτι), και θα είναι το τελευταίο για το 2013. 

Το προσεχές Σαββατοκύριακο θα πραγματοποιηθούν αγώνες για τον τρίτο όμιλο της Α΄ κατηγορίας Κυκλάδων και των νέων, αφού ο Α' και ο Β' όμιλος θα έχουν ρεπό.

Τώρα όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι της αναμέτρησης, οι Συριανοί προηγήθηκαν στο σκορ με 3-0 στο 46' και πίστευαν ότι όλα είχαν τελειώσει. Όμως οι φιλοξενούμενοι είχαν αντίθετη άποψη, αφού με δύο γκολ στο τελευταίο δεκάλεπτο έβαλαν “φωτιά” στο παιχνίδι. Ο Γ. Πάπιτσης στη συνέχεια σφράγισε τη νίκη για τον Πάγο, στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Οι καλύτερες φάσεις και τα γκολ

Στο 5' ο Μ. Πρίντεζης με κοντινό πλασέ έπειτα την ασίστ του Γ. Πάπιτση άνοιξε το γκολ για την ομάδα του.

Στο 17' ο Πάπιτσης έχασε καλή ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματα για λογαριασμό της ομάδας του, όμως το σουτ που επιχείρησε πέρασε άουτ.

Στο 20' ο Νίκος Ρούσσος με ένα ψηλοκρεμαστό σουτ από τα 25 μέτρα νίκησε τον Καμολίνο, κάνοντας το 2-0.

Στο 28' ο Πάγος έφτασε κοντά σε ακόμη ένα τέρμα με τον Μ. Πρίντεζη, όμως ο Κελαδίτης αποσόβησε τον κίνδυνο για την ομάδα του διώχνονταν πριν η μπάλα καταλήξει στο βάθος της εστίας του Καμολίνου.

Στο 46' ο Γ. Πάπιτσης με εντυπωσιακό ανάποδο ψαλίδι νίκησε τον Καμολίνο για το 3-0.

Στο 56' η Τήνος έχασε την πρώτη της καλή ευκαιρία να μειώσει το σκορ και να ξανά μπει στο παιχνίδι.

Στο 81' ο Α.Ο. Τήνου μείωσε σε 3-1 με την κεφαλιά του Κρίτη, έπειτα την εκτέλεση κόρνερ του Βίδου.

Δύο λεπτά πριν το φινάλε, οι φιλοξενούμενοι μείωσαν σε 3-1 με το πλασέ του Γιαννησόπουλου.

Στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Γ. Πάπιτσης με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα κλείδωσε τη νίκη για την ομάδα του, με σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής.

Πάγος: Αραγιάννης, Πρελορέντζος, Ξανθάκης, Πάπιτσης. Ν. Ρούσσος, Μπελεγρίνης, Μ. Πρίντεζης (71' Παράβαλος), Μανωλιός (52' Τρόκα), Μουλίδης, Βάλβης (57' Ν. Συρίγος), Γ. Πάπιτσης.

Α.Ο. Τήνου: Ν. Καμολίνος, Λεβάντης (68' Πετράς), Θεοδώρου, Κελαδίτης, Βίδος, Β. Βελαλόπουλος, Κρίτης, Δελώτης, Ξενόπουλος, Παναγιωτάκης (76' Φούκας), Ορφανός.

- See more at: http://www.koinignomi.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!! Σας παρακαλούμε πατήστε LIKE - "Μου αρέσει"!!

 
Top