νεα κρητη totalfitness news


Πάντα ήθελα να μάθω τι είναι το ακαδημαϊκό τέταρτο, διότι συχνά το συναντούσα στη ζωή μου. Τελευταία έψαξα κάποιον ορισμό στο google και ιδού τι βρήκα: «είναι τα 15 λεπτά στα οποία οι φοιτητές αναμένουν τον Καθηγητή για να αρχίσει τη διδασκαλία του μαθήματος».

        Αυτό το ζω σε όλες σχεδόν τις εκδηλώσεις που μπορώ να ανταποκριθώ. Δεν ξέρω αν υπάρχει κοινή συμφωνία, αλλά όλες σχεδόν οι εκδηλώσεις, εκτός από τις θρησκευτικές, έχουν μεταβληθεί σε «ακαδημαϊκές» και γι’ αυτό κάνουν χρήση και του δικαιώματός τους για το ακαδημαϊκό τέταρτο!

        Ένας αγώνας είκοσι ετών εκ μέρους μου, όχι μόνο δε διόρθωσε το κακό, αλλά το επιδείνωσε. Στο νησί μας, και βέβαια πρέπει να πω πως το κάθε νησί είναι δικό μας, το ακαδημαϊκό τέταρτο διαρκεί τουλάχιστο μισή ώρα!

        Κάθε φορά που υπενθυμίζω ότι, καλό είναι να διορθώσουμε αυτή τη νοοτροπία και να είμαστε συνεπείς στην ώρα μας η απάντηση είναι: «αυτό δεν είναι δυνατόν να διορθωθεί»! Κάθομαι όμως και σκέπτομαι, αν αυτό δε μπορεί να διορθωθεί τότε σίγουρα ματαιοπονούμε αν περιμένουμε να λυθούν τα πιο μεγάλα προβλήματα της Πατρίδας μας! Αφού δε λύνουμε ένα τόσο απλό πράγμα που μπορούμε να το διορθώσουμε και μάλιστα χωρίς να δαπανήσουμε ούτε ένα ευρώ, πώς θα λυθούν τα άλλα προβλήματα της Χώρας μας που χρειάζονται πάρα πολλά ευρώ για να ζήσουμε και να επιστρέψουμε τα δανεικά;

Σκέπτομαι επίσης: Άραγε πως θα γίνει δεκτή η απόφαση κάποιου, που ενώ φθάνει στην ώρα του, αναγκάζεται να περιμένει τουλάχιστο μισή ώρα για την έναρξη της εκδήλωσης και μπαίνει στον πειρασμό να αναχωρήσει;

        Έχω την εντύπωση ότι θα θεωρηθεί προσβολή προς τους διοργανωτές.

Θα παρακαλούσα όμως (αν αυτή η συνήθεια συνεχιστεί) μαζί με την κάθε γραπτή πρόσκληση να υπάρχει και μία γραπτή ανακοίνωση που να λέει π.χ. : «Η εκδήλωση των 7 θα αρχίσει στις 7:40!


ΚΑΝ


Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!! Σας παρακαλούμε πατήστε LIKE - "Μου αρέσει"!!

 
Top