νεα κρητη totalfitness news

Αποχώρηση Στουρνάρα: «Εκλεισα τον κύκλο μου». Ποιες οι 3 εναλλακτικές θέσεις που συζητά
Γιατί αποχωρεί ο Γιάννης Στουρνάρας από το υπουργείο Οικονομικών; Ποιες οι 3 εναλλακτικές θέσεις που συζητά για το προσεχές μέλλον;

Η ψηφοφορία στη Βουλή και η παρουσία του στο Eurogroup με την οποία θα ξεκλειδώσει οριστικά η δόση των 9,5 δισ. ευρώ προς την Ελλάδα θα αποτελέσει ουσιαστικά το κύκνειο άσμα του Γιάννη Στουρνάρα ως υπουργού Οικονομικών. Βεβαίως θα παραμείνει στη θέση του ως τις ευρωεκλογές καθώς –όπως όλα δείχνουν- δεν πρόκειται να γίνει ανασχηματισμός.
Όπως αναφέρεται στην εφημερίδα Πρώτο Θέμα, ο κ. Στουρνάρας δηλώνει στους συνομιλητές του μετά την ολοκλήρωση των τελευταίων διαπραγματεύσεων με την Τρόικα: «Θεωρώ ότι έχω κλείσει τον κύκλο μου στο υπουργείο Οικονομικών. Ως χώρα βγήκαμε από τον τάφο, αυτό πρέπει να το συνειδητοποιήσουμε όλοι».
Αν και βρέθηκε στην κυβέρνηση μετά την ασθένεια και την παραίτηση του Βασίλη Ράπανου, δηλώνει έτοιμος να αποχωρήσει μετά από 21 μήνες.
Ως προς το τι θα κάνει μετά, ο ίδιος συζητά τρεις εναλλακτικές:
  1. Τη θέση του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος
  2. Τη θέση του Έλληνα επιτρόπου στην Κομισιόν
  3. Θέση βουλευτή Επικρατείας στις επόμενες βουλευτικές εκλογές
Ο κ. Στουρνάρας εξακολουθεί να δηλώνει πάντα κεντροαριστερός αλλά, όπως τονίζει, θα δηλώσει παρών σε ενδεχόμενο άνοιγμα του Αντώνη Σαμαρά στην κατεύθυνση του Ευρωπαϊκού Συναγερμού για τη Νέα Ελλάδα.
Στην ίδια κατεύθυνση κινείται και ρεπορτάζ που δημοσιεύεται στην εφημερίδα Εθνος της Κυριακής. Αναφέρει ότι λίγο πριν το Πάσχα θα συναντηθούν οι κύριοι Σαμαράς και Στουρνάρας για να συζητήσουν το ενδεχόμενο να αναλάβει τη θέση του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος.


Πηγή: http://www.fimes.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!! Σας παρακαλούμε πατήστε LIKE - "Μου αρέσει"!!

 
Top