νεα κρητη totalfitness news



ΘΕΜΑ: Λήψη απόφασης για παράταση απόσπασης της υπαλλήλου του Δημοτικού Νομικού Προσώπου, κας Αραμπατζή Αλεξάνδρας, στον Δήμο Τήνου.
Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κήρυξε την έναρξη της συνεδριάσεως του Δημοτικού Συμβουλίου Τήνου και εισηγούμενος το παραπάνω θέμα της ημερησίας, έθεσε υπόψη του Συμβουλίου την με αριθ. 9/2014 απόφαση του Δ.Σ. του ν.π.δ.δ. «Δημοτικό Νομικό Πρόσωπο Δήμου Τήνου» με την οποία, σε απάντηση του με αριθ. Πρωτ. 2522/17-2-2014 εγγράφου του Δήμου Τήνου, γνωμοδοτεί θετικά για την παράταση της απόσπασης κατά ένα (1) έτος της κ. Αλεξάνδρας Αραμπατζή, μονίμου υπαλλήλου του κλάδου ΤΕ2 Κοινωνικών Λειτουργών απο το Δημοτικό Νομικό Πρόσωπο Δήμου Τήνου στο Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας Παιδείας και Αθλητισμού του Δήμου Τήνου. 

Ακολούθως ο κ. Πρόεδρος είπε ότι την 31 Οκτωβρίου 2014 λήγει η απόσπαση της μονίμου υπαλλήλου του Δημοτικού Νομικού Προσώπου Δήμου Τήνου Αλεξάνδρας Αραμπατζή του Δημητρίου κλάδου ΤΕ2 Κοινωνικών λειτουργών που υπηρετεί στο Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού του Δήμου Τήνου, η οποία είχε εγκριθεί με την με αριθ. 10743/2012 Κοινή Απόφαση του Υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης & Ηλεκτρονικής διακυβέρνησης και του Δημάρχου Τήνου. 

Οι αυξημένες υπηρεσιακές ανάγκες του Τμήματος Κοινωνικής Προστασίας, που προέκυψαν από τις νέες αρμοδιότητες που μεταβιβάστηκαν στους Δήμους σε εφαρμογή του Ν.3, «Καλλικράτης»), εξακολουθούν να υφίστανται και με δεδομένο ότι δεν επιτρέπονται προσλήψεις προσωπικού, κάλεσε το Συμβούλιο να εγκρίνει την παράταση απόσπασης της παραπάνω υπαλλήλου, για ένα (1) ακόμα έτος, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 103 του Ν. 3852/10 όπως ισχύει. 

Το Συμβούλιο, μετά από διαλογική συζήτηση και αφού έλαβε υπόψη του την εισήγηση του Προέδρου, την με αριθ. 9/2014 απόφαση του Δημοτικού Νομικού Προσώπου του Δήμου Τήνου, τις σχετικές διατάξεις και τη σύμφωνη γνώμη του κ. Δημάρχου, 

Αποφασίζει Ομόφωνα 
Εγκρίνει την παράταση απόσπασης της μονίμου υπαλλήλου του ν.π.δ.δ «Δημοτικό Νομικό Πρόσωπο Δήμου Τήνου» Αλεξάνδρας Αραμπατζή του Δημητρίου, κλάδου ΤΕ2 Κοινωνικών Λειτουργών στο Δήμο Τήνου, για ένα (1) έτος, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 103 του Ν.3852/2010 όπως ισχύει, επειδή εξακολουθούν να υφίστανται οι αυξημένες υπηρεσιακές ανάγκες που προέκυψαν από τις νέες αρμοδιότητες που μεταβιβάστηκαν στους Δήμους σε εφαρμογή του Ν. 3, «Καλλικράτης»), και με δεδομένο ότι δεν επιτρέπονται προσλήψεις προσωπικού.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!! Σας παρακαλούμε πατήστε LIKE - "Μου αρέσει"!!

 
Top