νεα κρητη totalfitness news

«Είναι η πρώτη φορά στην Ιστορία, που η αξιωματική αντιπολίτευση ευθέως υπονομεύει την αξιοπιστία της χώρας, την υπόστασή της, και τον ιερό θεσμό του Κοινοβουλίου», σχολίασε ο πρωθυπουργός.

«Είναι η πρώτη φορά στην Ιστορία, που η αξιωματική αντιπολίτευση ευθέως υπονομεύει την αξιοπιστία της χώρας, την υπόστασή της, και τον ιερό θεσμό του Κοινοβουλίου» δήλωσε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, με αφορμή την πρόταση μομφής κατά του υπουργού Οικονομικών που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Δεν της πέρασε», επισημαίνει ο πρωθυπουργός και προσθέτει: «Μένει όμως η πικρή γεύση, ένα ελληνικό κόμμα να είναι με τόσο φανατισμό εναντίον των συμφερόντων της Ελλάδας και του Ελληνικού λαού».

Μετά την απόρριψη της πρότασης μομφής κατά του υπουργού Οικονομικών, ο ΣΥΡΙΖΑ κατέθεσε αντίστοιχη πρόταση κατά του προέδρου της Βουλής Ευάγγελου Μεϊμαράκη, και στη συνέχεια αποχώρησε από την αίθουσα της Ολομέλειας.

Οι βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναμένεται να επιστρέψουν για την ψηφοφορία επί του πολυνομοσχεδίου, η οποία είναι προγραμματισμένη για τα μεσάνυχτα της Κυριακής.

Πηγή: http://www.skai.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!! Σας παρακαλούμε πατήστε LIKE - "Μου αρέσει"!!

 
Top