νεα κρητη totalfitness news

Στην Σύρο το Γαλλικό Κανάλι France 5
Στην Σύρο βρέθηκε  το Γαλλικό Κανάλι France 5 το οποίο πραγματοποίησε γυρίσματα για
εκπομπή του (Echappees Belles), που θα προβληθεί στην Γαλλία και όχι μόνο. Το Γαλλικό κανάλι σε εκπομπή 90 λεπτών θα φιλοξενήσει τις Κυκλάδες, αναδεικνύοντας τις ομορφιές του τόπου μας.
Πρόκειται για μια τεραστία διαφήμιση καθώς η ακροαματικότητα της εκπομπής αναμένεται να ξεπεράσει το 1.000.000 τηλεθεατές στη Γαλλία (έξτρα  η αναμετάδοση σε κανάλια όπως το TV5 που αναμεταδίδει την εκπομπή σε όλο τον πλανήτη).
ο Παρουσιαστής Jerome Pitorin της Εκπομπής σύμφωνα με πληροφορίες είναι εντυπωσιασμένος με τις ομορφιές των Κυκλάδων και αναμένει πως και πως την μέρα που θα προβληθεί η εκπομπή του. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες  θα προβληθεί το Σάββατο 7 Ιουνίου στις 20.35
Νησιά όπως η Σαντορίνη, η Μύκονος, η Τήνος, η Πάρος-Αντίπαρος, η Σύρος και η Αμοργός θα αναδείξουν τις ομορφιές του τόπου τους και όχι μόνο…
Πρόκειται για μία εκπομπή που προσπαθεί να προβάλλει κάποιες ιδιαίτερες πτυχές των νησιών των Κυκλάδων ακολουθώντας πάντα έναν κάτοικο της εκάστοτε περιοχής.Ο παρουσιαστής συναντά τον άνθρωπο που θα τον βοηθήσει να δει και να ζήσει κάποιες στιγμές μέσα από τις οποίες ο τηλεθεατής θα μπορεί πολύ φυσικά να νιώσει πως βρίσκεται εκεί.
Τα γυρίσματα στη Σύρο πραγματοποιήθηκαν από 4/05/14 έως 6/05/14 .
Σύμφωνα με την Αναις Ευριπιώτη (συριανής καταγωγής) ‘’Σκοπός ήταν να δείξουμε πως πέρα από τουριστικός προορισμός, η Σύρος είναι και ένα από τα λίγα νησιά των Κυκλάδων που διαθέτουν Πανεπιστήμιο και ενδιαφέρουσα φοιτητική ζωή.
Η φοιτήτρια Αφροδίτη Ηλιοπούλου μας ξενάγησε στην Ερμούπολη, μας έδειξε πως περνάει την ώρα της στην όμορφη Βιβλιοθήκη , που πίνει καφέ αλλά και πως οι συμφοιτητές της οργάνωσαν το Πανελλήνιο Φεστιβάλ Πανεπιστημιακών Θεατρικών Ομάδων στη Σύρο!
Επίσης ο μελισσοκόμος, Γιώργος Καΐλας μας ξενάγησε στα μελίσσια του στην Απάνω Μεριά ενώ ο αγρότηςΚος Φραγκίσκος μας κέρασε τυρί στον Σαν Μιχάλη.
Τέλος ο παρουσιαστής, Jerome Pitorin, γεύτηκε τοπικά εδέσματα με φίλους του νησιού σε μία όμορφη βεράντα με θέα όλο το νησί! Η ομάδα φιλοξενήθηκε από το Αρχοντικό Ερμούπολης της κα Ράνιας Νικολοπούλου από το όποιο έμειναν εντυπωσιασμένοι!
Η φύση της εκπομπής είναι να εντοπίσει κάποια διακεκριμένα σημεία,  θέματα και ανθρώπους και μέσα από αυτούς να προβάλλει την ομορφιά και τη σημαντικότητα αυτού του τόπου.
Πρόκειται για μία από τις πιο αγαπητές εκπομπές των Γάλλων φίλων μας που επιβεβαιώνει πως η παρουσία τους εδω θα βοηθήσει πολύ την ποιοτική προβολή.
''Ως συντονίστρια της εκπομπής σε συνεργασία με την ομάδα παραγωγής προσπαθήσαμε να επιλέξουμε σε κάθε νησί θέματα σύγχρονα, φρέσκα διαφορετικά μεταξύ τους με σκοπό να μεταφέρουμε πως κάθε νησί έχει μία ιδιαιτερότητα και αξίζει να το επισκεφθείς το κάθε ένα για το δικό του λόγο''
''Θεωρώ πως είναι απαραίτητο να προβάλλουμε τη σύγχρονη όμορφη Ελλάδα ξεχνώντας τα άσχημα της, διότι τα εν οικώ μη εν δήμω ! 
Η Ελλάδα είναι ένα λουλούδι και προσπαθήσαμε περνώντας από τις ρίζες της και δείχνοντας τις παραδόσεις τις να σταματήσουμε στον ανθό που είναι η φρέσκια πλευρά, η σύγχρονη, η νεότερη, η εξέλιξη της Ελλάδας''
''Χαίρομαι που υπήρχαν άνθρωποι που βοήθησαν να προβάλλουμε μια όμορφη εικόνα της Σύρου και τους ευχαριστώ λυπάμαι όμως που έλειψαν πολλοί!!''
Τα γυρίσματα θα συνεχιστούν έως 09/05/2014 σε αλλά νησιά των Κυκλάδων.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!! Σας παρακαλούμε πατήστε LIKE - "Μου αρέσει"!!

 
Top