νεα κρητη totalfitness news

Tinos Running Experiece 
Αγώνες δρόμου στην Τήνο στις 14 Ιουνίου 2014.
Στο πλαίσιο της προσπάθειας της προώθησης, της ανάπτυξης και της οικονομικής ευημερίας της Τήνου, το Δ.Σ. του Εμποροεπαγγελματικού & Βιοτεχνικού Συλλόγου Τήνου και το Δ.Σ. του Συλλόγου Επαγγελματιών Εξωμβούργου Τήνου πήραμε την πρωτοβουλία να διοργανώσουμε στην Τήνο στις 14 Ιουνίου 2014 αγώνες δρόμου σε συνεργασία με την εταιρεία ALL ABOUT RUNNING, υπό την αιγίδα του Δήμου Τήνου. Οι αγώνες θα έχουν την ονομασία ‘TINOS RUNNING EXPERIENCE’.

Σκοπός και στόχος των δύο Συλλόγων είναι η διοργάνωση αυτή να γίνεται κάθε χρόνο και να καθιερωθεί ως ένα ετήσιο γεγονός για το νησί, προσελκύοντας αθλητές από όλη την Ελλάδα (μελλοντικά και από το εξωτερικό) και άτομα που ασχολούνται με τον αθλητισμό, αναπτύσσοντας με αυτό τον τρόπο ένα εξίσου σημαντικό είδος τουρισμού, τον αθλητικό τουρισμό.


Οι δύο Σύλλογοι συνεργάζονται για την οργάνωση των αγώνων με την εταιρεία ALL ABOUT RUNNING και το διευθυντή της κ. Νίκο Πολιά, οι οποίοι έχουν μεγάλη εμπειρία στη διοργάνωση αγώνων, καθώς αναλαμβάνουν σχεδόν όλους τους αγώνες της χώρας μας (Κλασικός Μαραθώνιος της Αθήνας, Μαραθώνιος Μεγάλου Αλεξάνδρου Θεσσαλονίκη, Αγώνας Δρόμου Υγείας 20 χλμ. ΣΔΥΑ, Energizer Night Run κ.τ.λ.).

Η προώθηση και διαφήμιση των αγώνων σε όλα τα μέσα ενημέρωσης, η εξασφάλιση καλύτερων τιμών για τα εισιτήρια, τη διαμονή και τη σίτιση των αθλητών, η μετακίνηση των αθλητών εντός του νησιού, η ξενάγησή τους στο νησί, η φιλοξενία της ομάδας διοργάνωσης, το καθιερωμένο πριν τους αγώνες pasta – party για τους συμμετέχοντες στους αγώνες, τα μετάλλια, τα δώρα, οι εθελοντές, η ενημέρωση των τοπικών αρχών για τη συνδρομή τους στη σωστή και ασφαλή διεξαγωγή των αγώνων (Δήμος Τήνου, Α.Τ. Τήνου, Υπολιμεναρχείο Τήνου, Κέντρο Υγείας Τήνου κ.α.), τα πολιτιστικά δρώμενα (π.χ. νησιώτικη βραδιά), που θα γίνουν κατά τη διάρκεια του σαββατοκύριακου 13 έως 15 Ιουνίου και οτιδήποτε άλλο χρειαστεί θα οργανωθεί από τους δύο εμποροεπαγγελματικούς συλλόγους του νησιού, με την αρωγή όλων όσων θέλουν να συμμετέχουν είτε με προσωπική εργασία είτε με οικονομική ενίσχυση ως υποστηρικτές και χορηγοί της οργάνωσης.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.tinosrunningexperience.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!! Σας παρακαλούμε πατήστε LIKE - "Μου αρέσει"!!

 
Top