νεα κρητη totalfitness news

Το Σάββατο 14 Ιουνίου έγινε η λήξη της λειτουργίας των δύο κατηχητικών κέντρων, του διενοριακού «Αγία Άγγελα» και του ενοριακού του Αγίου Νικολάου της Χώρας Τήνου.
Η συνάντηση και των δύο κατηχητικών κέντρων έγινε στο Ναό του Αγίου Φωτοδότη στα Κιόνια.

Στην αρχή συγκεντρώθηκαν όλα τα παιδιά στην ενοριακή αίθουσα των Κιονίων και έλαβαν οδηγίες και το πρόγραμμα της ημέρας.
Το κεντρικό θέμα γύρω από το οποίο στράφηκε η συνάντηση ήταν « Ο Θεός Πατέρας». Με ένα παιδικό παιχνίδι τα παιδιά, οι κατηχητές, οι ιερείς και ο επίσκοπος έπαιξαν την «τυφλόμυγα». Τα παιδιά έψαχναν με κλειστά μάτια να βρουν ένα πνευματικό τους Πατέρα. Ενώ το όλο παιχνίδια ξεκίνησε όταν ο επίσκοπος με κλειστά μάτια έπρεπε να αναγνωρίσει τα πνευματικά του παιδιά.

Όταν ολοκληρώθηκε το παιχνίδι άρχισε η εργασία και όλα τα παιδιά μοιρασμένα σε ομάδες ετοίμασαν μία εργασία γύρω από την έννοια «Θεός Πατέρας».

Στη συνέχεια έγινε η συνάντηση όλων στο ναό του Αγίου Φωτοδότη όπου τελέστηκε Ακολουθία του Λόγου και στο τέλος διαβάστηκαν τα κείμενα που είχαν συντάξει οι ομάδες των παιδιών και η προσευχή που ετοίμασαν και απεύθυναν προς το Θεό Πατέρα.

Η όλη Ιεροτελεστία ολοκληρώθηκε με τις νουθεσίες του Επισκόπου και τις ευχές για ένα καλό καλοκαίρι με επίκεντρο τον ενοριακό του ναού και τη θάλασσα ή το βουνό.





Καλό καλοκαίρι με επίκεντρο τον ενοριακό σας Ναό, τη θάλασσα και το βουνό!  



Ευχαριστούμε το Θεό!


Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!! Σας παρακαλούμε πατήστε LIKE - "Μου αρέσει"!!

 
Top