νεα κρητη totalfitness news

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

    Η Ένωση Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Ανατολικής Κρήτης εκφράζει την αντίθεση της για την καταστροφή χημικών όπλων της Συρίας Νότια της Κρήτης. Δηλώνουμε πως όλοι εμείς μέσω της  Ένωσης μας συμμετέχουμε και συμπαραστεκόμαστε στον αγώνα κατά των χημικών και εκφράζουμε την αντίθεση μας για την κατασκευή χημικών και πυρηνικών οπλοστασίων από οποιαδήποτε χώρα του πλανήτη κι αν προέρχονται.


Καλούμε όλους τους τοπικούς φορείς της Κρήτης, όλους τους συμπολίτες μας να συμμετέχουν ενεργά σε όλες της κινητοποιήσεις που είναι αντίθετες με την καταστροφή χημικών Νότια της Κρήτης.

     Ας σεβαστούν οι υπεύθυνοι έστω για μια φορά, το ΔΙΚΑΙΩΜΑ  μας να ζούμε σε ένα καθαρό περιβάλλον, και ας αναλογιστούν  το τεράστιο  οικολογικό έγκλημα  που είναι έτοιμοι να διαπράξουν, εις  βάρος όλων εμάς που κατοικούμε στη Κρήτη και γενικότερα όλων των λαών της Μεσογείου.

Ας μην ξεχνάμε ότι το περιβάλλον που ζούμε δεν είναι δικό μας, απλά το έχουμε δανειστεί για λίγο από  τα παιδία μας και οφείλουμε να το προσέξουμε σαν τα μάτια μας!

                                                                    Για το  Δ.Σ.

                       Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                     Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ


                 ΔΡΑΜΗΤΙΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ                                            ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ



Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!! Σας παρακαλούμε πατήστε LIKE - "Μου αρέσει"!!

 
Top