νεα κρητη totalfitness news

            Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΤΗΝΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΦΥΣΙΚΟΣ ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΤΟΥ Π.Ι.Ι.Ε.ΤΗΝΟΥ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ Δ.Ε.  ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ( Αρ. Πράξης 48/1/12/1940 ) ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΑΘΗΜΑΤΑ ΣΕ ΤΙΜΑΛΦΗ ΚΑΙ ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΥΠΕΡ ΠΑΝΤΩΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ.
ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ ΤΩΝ ΠΡΟΕΔΡΩΝ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΟΣ ΤΗΝΟΥ ΚΑΙ Δ.Ε. ΤΟΥ Π.Ι.Ι.Ε.ΤΗΝΟΥ ( 6/12/1940 ) ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ.

Αγαπητοί συμπατριώτες, 
με αφορμή την πρόσφατη εθνική μας γιορτή, του ιστορικού ΟΧΙ των Ελλήνων της 28ης Οκτωβρίου 1940, εναντίον του απρόκλητου Ιταλού κατακτητή, που με λαμπρότητα και εθνική έπαρση γιορτάσαμε σε όλο το νησί μας και του ταυτόχρονου, σχεδόν, γεγονότος της ψήφισης από την Βουλή των Ελλήνων , χωρίς διαβούλευση και ερήμην της Δ.Ε., του Δήμου Τήνου και του τηνιακού λαού, του Ν4301/2014, με τον οποίο νόμο, το Π.Ι.Ι.Ε. Τήνου εντάσσεται στον Καταστατικό Χάρτη  της Εκκλησίας της Ελλάδος, που αφορά τα Θρησκευτικά Ιδρύματα και Ιερά Προσκυνήματα, παραθέτουμε παρακάτω, αποσπάσματα, από τα κείμενα του βιβλίου του δ/ρος Εθνολόγου-Λαογράφου και Ποιητή, συμπατριώτη μας κ. Αλέκου Φλωράκη, Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΗΣ ΤΗΝΟΥ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ 1940, την Μεγάλη και Πατριωτική απόφαση της Δ.Ε. να διαθέσει τα αναθήματα που οι πιστοί αφιέρωσαν στην Μεγαλόχαρη, υπέρ του αγώνος των Ελλήνων, το τηλεγράφημα των Προέδρων της Κοινότητος Τήνου, προς τον Πρωθυπουργό, αλλά και την απάντηση του Πρωθυπουργού. Στα κείμενα και ψηφίσματα αυτά καταδεικνύεται το ομόθυμο του τηνιακού λαού, η πίστη του στην Παναγία και την βοήθειά Της, για τον εθνικό αγώνα, αλλά και τον σεβασμό που έτρεφε η Πολιτεία, ολόκληρο το Έθνος και ο τύπος της εποχής, για το Π.Ι.Ι.Ε. Τήνου και τον τηνιακό λαό, σε αντιδιαστολή με πρόσφατες συμπεριφορές.

                                           ΤΟ ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΟΥ Π.Ι.Ι.Ε. ΤΗΝΟΥ

Η Δ.Ε. του Π.Ι.Ι.Ε. Τήνου συνελθούσα εκτάκτως τη υπ αρ.1216 ε.ε. προσκλήσει του Προέδρου αυτής, παρόντων δε πάντων των τε τακτικών και των αναπληρωματικών μελών αυτής κ. κ. Κοσμά  Αφεντούλη, Αρ. Κοντογεώργη, Καρόλου Μαύρου, Ιακώβου Γκίζη, Κωνστ. Βασιλικού, Αντωνίου Κοττομάτη, Αντωνίου Χατζίρη, Κωνστ. Καρδαμίτση, ως και των ειδικώς προσκληθέντων, όπως παραστώσιν εις την συνεδρίαν της ταύτην Προέδρου και μελών της Δ.Ε.  της Κοινότητος Τήνου  κ.κ. Ιωάννου Καρδαμίτση, Ερρίκου Βαλαρή, Βασιλείου Μαρκουϊζου, Νικολάου Τίγκα και Νικολάου Λεβαντή, ως εκπροσώπων του Λαού της Τήνου.

Ακούσασα του Προέδρου αυτής, αναπτύξαντος, ότι σκοπός της σημερινής εκτάκτου συνεδριάσεως είναι να ληφθή απόφασις περί του τρόπου καθ ον το Π.Ι.Ι.Ε. Τήνου ακολουθούν τας παραδόσεις των αειμνήστων κτητόρων και των επί εκατόν δέκα έτη διοικησασών αυτό Επιτροπών θα συμμετάσχη εις τον αρξάμενον ΄΄ υπέρ πάντων αγώνα ΄΄ του Ελληνικού Έθνους εναντίον του ασεβούς και θεοστυγούς εχθρού.

Λαβούσα υπ όψει:

Α) ότι απ αιώνων η θρησκευτική και Εθνική συνείδησις των Ελλήνων έχει αρρήκτως συνδέσει τας δύο υψηλοτέρας ιδέας, αίτινες ανεφάνησαν ποτέ επί της γης, της Χριστιανικής Θρησκείας και της Ελληνικής Πατρίδος και ότι κοινοί υπήρξαν πάντοτε οι χειμασμοί και αι δάφναι των δύο τούτων ιδεωδών.

Β) ότι η σύγχρονος Ελλάς… ουδενός γείτονος τα αγαθά εποφθαλμιούσα και επιθυμούσα την ειρηνικήν μετά πάντων διαβίωσιν.

Γ) ότι εις παρομοίους στιγμάς το Έθνος πάντοτε επέβλεψεν προς την Θρησκείαν.

Δ) ότι ο ασεβής και ακόρεστος εχθρός από την νήσον της λατρείας της Θεοτόκου επεχείρησε δολίως και αφανώς να καταφέρει το πρώτον πλήγμα κατά της Πατρίδος μας εκλέξας προς τούτο την ημέραν της ανά σύμπαντα τον Χριστιανικόν κόσμον εορτής της Θεομήτορος..

Ε) ότι εις την Θεοτόκον αφιερωμένα αναθήματα προέρχονται από τους γονείς και αδελφούς των αγωνιζομένων τέκνων του ευσεβούς και φιλοπάτριδος Ελληνικού Λαού.
ΣΤ) ότι ευθύς από της ενάρξεως του σημερινού ιερού αγώνος έντονος εξεδηλώθη πολλαπλώς η επιθυμία σύμπαντος του Λαού της πόλεως και της νήσου Τήνου, φυσικού θεματοφύλακος του Π.Ι.Ι., όπως τούτο προέλθη εις γενναίαν ενίσχυσιν του μαχομένου Έθνους.

ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΟΜΟΦΩΝΩΣ

Α) Εκχωρεί, μεταβιβάζει και θέτει εις την διάθεσιν του ευσεβεστάτου και αξίου ηγήτορος της Πατρίδος του  κ. Προέδρου της Κυβερνήσεως όλα τα εν τω Ιδρύματι της Ευαγγελίστριας υπάρχοντα και εις αυτό ανήκοντα αναθήματα εις τιμαλφή αντικείμενα και κοσμήματα παντός είδους…, αξίας κατά πρόχειρον εκτίμησιν δραχμών  πέντε εκατομμυρίων.

Β) Εξουσιοδοτεί τον Πρόεδρον της Επιτροπής κ. Κοσμάν Αφεντούλη όπως εν συνενοήσει μετά του εν Αθήναις Επιμελητού του Ιερού Ιδρύματος κ. Ιωάννου Μαρκουϊζου μεριμνήση δια την ασφαλή μεταφοράν και παράδοσιν των ως άνω αναθημάτων, ως και δια την επίδοσιν αντιγράφου του παρόντος ψηφίσματος εις την Α.Μ. τον Βασιλέα των Ελλήνων και Αρχηγόν των  Ενόπλων Δυνάμεων Γεώργιον τον Β΄και τον Αρχηγόν της Εθνικής Κυβερνήσεως.
Την Μεγάλην και Πατριωτικήν ταύτην απόφασιν της Δ.Ε. του Π.Ι.Ι.Ε. Τήνου επικροτεί ομοφώνως η συμπαρισταμένη Δ.Ε. της Κοινότητος Τήνου και εις ένδειξιν συνυπογράφει το παρόν.

Εγένετο εν Τήνω και εν τη αιθούση συνεδριάσεων της Δ.Ε. του Ιερού Ιδρύματος της Ευαγγελιστρίας Τήνου, σήμερον την πρώτην του μηνός Δεκεμβρίου, του 1940 έτους, ημέραν Κυριακήν και ώραν 10ην πρωϊνήν. Ακολουθούν οι υπογραφές όλων των μελών των δύο Διοικουσών Επιτροπών, ως και του Εισηγητή του Ιερού Ιδρύματος κ. Ηλία Ταμβακόπουλου.

ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ ΤΩΝ ΠΡΟΕΔΡΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΟΣ ΤΗΝΟΥ ΚΑΙ Δ.Ε. ΤΟΥ Π.Ι.Ι.Ε. ΤΗΝΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΝ, ΜΕ ΤΟ ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΗΣ ΤΗΝΟΥ ( 6/12/1940 ).

Προς τον Εξοχώτατον Πρόεδρον της Εθνικής Κυβερνήσεως κ. Ιωάννην Μεταξάν.

Σήμερον την 6ην Δεκεμβρίου και περί ώραν 3μ.μ. ο λαός της πόλεως και της νήσου Τήνου 
με επικεφαλής τον ιερόν κλήρον προσήλθεν αθρόως συν γυναιξί και τέκνοις εις το Ιερόν Ναόν της Ευαγγελίστριας και ετέλεσεν πάνδημον δέησιν υπέρ κατισχύσεως των ελληνικών όπλων εις τον αναληφθέντα ιερόν αγώνα κατά του βαρβάρου και αντιχρίστου επιδρομέως. Ο Πρόεδρος της Επιτροπής του Ιερού Ιδρύματος Ευαγγελιστρίας Κοσμάς Αφεντούλης ανέγνωσεν εις επήκοον του συνηγμένου λαού το υπ αρ. 48 και από 1ης Δεκεμβρίου ε.ε. ψήφισμα της  Δ.Ε. του Ιδρύματος, όπερ εγένετο δεκτόν με επευφημίας και συγκινητικάς εκδηλώσεις.

Είτα τη προτάσει του Προέδρου της Κοινότητος Τήνου Ιωάννου Καρδαμίτση γίνεται δεκτόν εν μέσω των θερμοτάτων και εθουσιωδεστάτων εκδηλώσεων το κάτωθι ψήφισμα:

Ο Λαός της Τήνου συνελθών σήμερον εις την τελεσθείσαν εν τω Ιερώ Ναώ της Ευαγγελίστριας πάνδημον δέησιν προς κατίσχυσιν των Ελληνικών όπλων ακούσας του Πρέδρου της Επιτροπής του Π.Ι.Ι.Ε. Τήνου Κοσμά Αφεντούλη αναγνώσαντος το υπ αρ. 48 ε.ε. ψήφισμα της Επιτροπής, του Προέδρου της Κοινότητος Τήνου  Ιωάννου Καρδαμίτση αναπτύξαντος την ιερότητα του διεξαγομένου επικού αγώνος και τους λόγους δι ους η ληφθείσα απόφασις της Επιτροπής του Ιερού Ιδρύματος ήτο επιβεβλημένη.

Αποφαίνεται:

  1. Το υπ αρ. 48 ε.ε. ψήφισμα της Επιτροπής του Ι.Ι.Ευαγγελιστρίας αποτελεί ομόφωνο και έντονον επιθυμίαν ολόκληρου του Λαού της Τήνου. 2. Παρέχει την διαβεβαίωσιν εις την Α.Μ. τον Βασιλέα των Ελλήνων Γεώργιον Β΄,  ως και τον υπέράξιον των σημερινών ιστορικών στιγμών Αρχηγόν της Εθνικής Κυβερνήσεως, ότι όλοι οι Τήνιοι άνδρες και γυναίκες, γέροντες και παιδία είναι έτοιμοι και την ζωήν των να θυσιάσουν τοις κείνων ρήμασι πειθόμενοι. 3. Εκφράζει μετά πεποιθήσεως την ευλαβή προσδοκίαν, ότι το εν Τήνω διαπραχθέν την 15ην Αυγούστου ε.ε. ανοσιούργημα υπό του βαναύσου και θεομισήτου εχθρού θα εύρη την κάθαρσιν της Αρχαίας Ελληνικής Τραγωδίας. 4. Το παρόν πρακτικόν να συνταχθεί εις δύο πρωτότυπα τα οποία να κατατεθούν εις τα Αρχεία του  Π.Ι.Ι. της Ευαγγελιστρίας και της Κοινότητος προς ανάμνησιν και φρονηματισμόν των επερχομένων γενεών αντίγραφα δε αυτού να υποβληθούν μερίμνη του Προέδρου της Κοινότητος Τήνου εις την Α.Μ. τον Βασιλέα και τον Αρχηγόν της Κυβερνήσεως.
Εις πίστωσιν συνετάγη το παρόν και υπογράφεται, ως κατωτέρω. Μετά βαθυτάτου σεβασμού, ο Πρόεδρος της  Δ.Ε.της  Κοινότητος Τήνου, Ιωάννης Καρδαμίτσης και ο Πρόεδρος της Δ.Ε. του Π.Ι.Ι.Ε. Τήνου, Κοσμάς Αφεντούλης.
Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ ΜΕΤΑΞΑ ( 7/12/1940 )
Πρόεδρον Δ.Ε. Κοινότητος Τήνου κ. Ιωάννην Καρδαμίτσην και Πρόεδρον Δ.Ε. του Π.Ι.Ι.Ε. Τήνου κ. Κοσμάν Αφεντούλην. ΤΗΝΟΝ

Με βαθείαν συγκίνησιν επληροφορήθημεν εξ υμετέρου τηλεγραφήματος απόφασιν λαού της Τήνου και Επιτροπής Ι.Ι.Ευαγγελιστρίας, οίτινες εις μίαν ιστορικήν εκδήλωσιν πατριωτικής εξάρσεως απεφάσισαν να καταθέσωσιν επί του βωμού του μεγαλειώδους αγώνος, ον αγωνίζεται σύσσωμον το Έθνος με τον Βασιλέα επί κεφαλής εν μέσω παγκοσμίου θαυμασμού τα επί μακρά έτη συγκεντρωθέντα αφιερώματα δείγμα της πανελληνίου ευλαβείας, πίστεως προς την αιωνίαν προστάτιδα της Ελλάδος Θεομήτορα.

Ο αγών είναι ευλογημένος από τον Θεόν και η πίστις του τηνιακού λαού προς την επανόρθωσιν της βαρβάρου και δολίας κατά της ΕΛΛΗΣ πράξεως ασφαλώς θα δικαιωθή. Ολόκληρον το ελληνικόν Έθνος τόσον εν τω εσωτερικώ της Χώρας, όσον και εν τω εξωτερικώ θα κλονισθή από την μεγαλουργικήν σας πράξιν πίστεως και πατριωτισμού και θα χαλυβδωθούν έτι μάλλον αι θελήσεις όλων των Ελλήνων δια την τελικήν επικράτησιν, θα τονισθή δε η αξιοθαυμάστως εκδηλωθείσα ευγενής έφεσις προς παντοιότροπον ενίσχυσιν του αγώνος.

Ο αγών αυτός ήρχισεν με απαίσιαν ύβριν του υπούλου εχθρού προς την Μεγαλόχαρην, θα συνεχισθή δια της ευλογίας Της και θα στεφανωθεί νικηφόρος ταις   πρεσβείες αυτής.
                                                                                                       ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΕΤΑΞΑΣ


        ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Η Δ.Ε. του Ιερού Ιδρύματος της Ευαγγελίστριας Τήνου απηύθυνεν χθες το ακόλουθον τηλεγράφημα προς τον Διοικητήν της Τραπέζης της Ελλάδος κ. Βαρβαρέσον δια την συγκινητικήν απόφασιν της Τραπέζης να καταβάλη εις τον πολεμικόν έρανον την αξίαν των αφιερωμάτων άτινα η Ευαγγελίστρια της Τήνου προσέφερεν υπέρ του αγώνος, εκ δραχμών 5.000.000 περίπου και να επαναφέρει τα αφιερώματα ταύτα εις την Παναγίαν, εκ μέρους του αγωνιζομένου στρατεύματος.

Η Δ.Ε. του Π.Ι.Καθιδρύματος Ευαγγελιστρίας άμα τη λήψει υμετέρου τηλεγραφήματος δι ου ηγγέλθη αυτή η μεγάλη απόφασις του Δ.Σ. της υφ  υμάς Τραπέζης, συνελθούσα εκτάκτως απεφάσισε τα εξής: α) Όπως εκφρασθώσιν υμίν και τω Δ.Σ. αι θερμόταται ευχαριστίαι αυτής. Β) Όπως τελεσθή μετά την θ. λειτουργίαν της προσεχούς Κυριακής δέησις προ της Πανσέπτου και Θαυματουργού Εικόνος της Θεομήτορος υπέρ υμών, του Δ.Σ., του προσωπικού της Τραπέζης και των οικογενειών σας, και γ) όπως δωρήση προς την Τράπεζαν της Ελλάδος μικράν χρυσήν εικόνα της Θεοτόκου προς ανάρτησιν της εν τη αιθούση συνεδριάσεων του Δ.Σ. εις ανάμνησιν της μεγάλης δωρεάς της.
 Η Διοίκησις της  Τραπέζης της Ελλάδος απήντησεν ευχαριστούσα με την δήλωσιν ότι απλούν καθήκον επετέλεσεν.

                                                 ΕΓΡΑΨΕ Ο ΤΥΠΟΣ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Η Παναγία, η υβρισθείσα Παναγία της Τήνου, είναι αυτήν την στιγμήν εις την ψυχήν όλων των υπέρ Πατρίδος αγωνιζομένων, ο Στρατηγός, ο υπέρμαχος των ελληνικών όπλων. Η Παναγία, η Παναγία της Τήνου, σκέπει τους άνδρας μας, ευλογεί τας μάχας, οδηγεί εις τας ωραίας νίκας. Η Παναγία της Τήνου προσφέρει σήμερον όλα τα αφιερώματά της εις τον υπέρ όλων αγώνα.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΝ ΒΗΜΑ: Η εθνική ψυχή συγκλονίζεται από την κοινήν απόφασιν της επιτροπής του ναού της Ευαγγελίστριας και του λαού της Τήνου, όπως αναθέσουν εις τον βωμόν της αγωνιζομένης Πατρίδος όλα τα αναθήματα της Παναγίας και όλην την εις χρυσόν, άργυρον και πολυτίμους λίθους περιουσίαν του ναού.

Η ΠΡΩΙΑ: Η Θεομήτωρ ενέπνευσεν την απόφασιν. Το βαθύτατον θρησκευτικόν αίσθημα του ελληνικού λαού, το οποίον επλήγη καιριώτατα από το φασιστικόν ανοσιούργημα της πρωϊας της 15ης Αυγούστου και το οποίον τόσας είχεν έως τώρα συγκινητικάς εκδηλώσεις και εις το μέτωπον και ανά την Ελλάδα πάσαν, εκδηλούται πάλιν υπερόχως δια της προσφοράς όλων ανεξαιρέτως των αναθημάτων και τιμαλφών, με τα οποία κοσμείται η σεπτή θαυματουργός εικών της Παναγίας της Τήνου δια τον εθνικόν αγώνα.

ΕΘΝΟΣ: συγκινεί βαθέως ολόκληρον τον ελληνικόν Λαόν η απόφασις της Κοινότητος της Τήνου και της Επιτροπής του ναού της Ευαγγελίστριας όπως διατεθούν τα αφιερώματα της ιεράς εικόνος της Παναγίας υπέρ του εθνικού αγώνος. Η Μεγαλόχαρη της Τήνου, η υβρισθείσα υπό των Ιταλών με την άνανδρον δολοφονικήν πράξιν των κατά την ημέραν της ιεράς εορτής αυτής, προσφέρει τον θησαυρόν της εις τον βωμόν της ελληνικής  Πατρίδος.

Η ΒΡΑΔΥΝΗ:  Η Μεγαλόχαρη της Τήνου περιέβαλεν από της πρώτης στιγμής τον αγώνα μας κατά των Ιταλών με την εξ ουρανού ευλογίαν Της. Πετώντες από νίκης εις νίκην και από θριάμβου εις θρίαμβον οι στρατιώται μας έβλεπαν πραγματοποιούμενον το θέλημά Της. Ο πόλεμος δεν είναι  μόνον πόλεμος υπέρ βωμών και εστιών, αλλά και υπέρ της περιϋβρισθείσης πίστεώς μας. Με την φώτισιν της Παναγίας, βέβαια, έλαβαν ο κλήρος και ο λαός της Τήνου την απόφασίν των. Η Μεγαλόχαρη ευλογεί και δεν θα παύση να ευλογή και να βοηθή τον αγώνα μας εναντίον του δυσεβούς εχθρού.

ΤΗΝΟΣ-ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2014. ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΕΔΟΣΑΝ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΞΙΟΣΕΒΑΣΤΟΥΣ ΤΗΝΙΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ  ΔΙΔΑΞΑΝ ΚΑΙ ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ ΜΕ  ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙ Ο ΤΗΝΙΑΚΟΣ ΛΑΟΣ  ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΝ ΚΑΙ ΠΑΝΟΡΘΟΔΟΞΟΝ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΜΑΣ ΚΑΘΙΔΡΥΜΑΤΟΣ.


ΕΙΘΕ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΦΩΤΙΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 2/12/2014 ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΝΤΗΝΙΑΚΗ ΜΑΣ ΣΥΝΑΞΗ ΓΙΑ ΤΟ Π.Ι.Ι.Ε. ΤΗΝΟΥ ΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΜΕ ΕΝΟΤΗΤΑ ΟΜΟΘΥΜΙΑ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ ΝΑ ΠΡΑΞΟΥΜΕ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙ ΑΥΤΗΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ.        


                                                                       Με εκτίμηση, 
                                                                     ΕΜΜ. ΣΩΧΟΣ.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!! Σας παρακαλούμε πατήστε LIKE - "Μου αρέσει"!!

 
Top