νεα κρητη totalfitness news

Ενημέρωση για την οικονομική ενίσχυση οικογενειών ορεινών και μειονεκτικών περιοχών πραγματοποίησε ο Δήμος Τήνου και αναφέρει: 
Δικαιούχοι:  Οικογένειες Ελλήνων υπηκόων και υπηκόων κρατών-μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, συμπεριλαμβανομένων και των μονογονεϊκών, των οποίων τα μέλη κατοικούν μόνιμα σε ορεινές και μειονεκτικές περιοχές, στις οποίες  συμπεριλαμβάνονται όλες οι Δημοτικές και Τοπικές Κοινότητες του Δήμου Τήνου. 

Το ετήσιο οικογενειακό εισόδημα δεν πρέπει να υπερβαίνει το ποσό των 4.700€.
ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ     ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ :

1.     Αίτηση

2.     Βεβαίωση μονίμου κατοικίας

3. Αντίγραφο του εκκαθαριστικού σημειώματος οικ. έτους 2014 ή έντυπο Ε1, αν κατά το χρόνο υποβολής της αίτησης δεν έχει παραληφθεί το εκκαθαριστικό σημείωμα.

4. Φωτοτυπία βιβλιαρίου τραπέζης, από τη οποία να προκύπτει ο αριθμός ΙΒΑΝ.

5.  Υπεύθυνη δήλωση του Ν.1599/1986 του δικαιούχου, θεωρημένη για το γνήσιο της υπογραφής, περί της μη είσπραξης της οικονομικής ενίσχυσης άλλη φορά για την ίδια οικογένεια.
 Οι αιτήσεις  υποβάλλονται στον Δήμο στο Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας Παιδείας & Πολιτισμού και στα ΚΕΠ του Δήμου εντός του τρέχοντος έτους.
 Για περισσότερες πληροφορίες καθώς και για τα απαιτούμενα δικαιολογητικά θα απευθύνεστε στον Δήμο Τήνου στα παρακάτω τηλέφωνα  22833 60100 & 2283360124

Ο Δήμαρχος  Τήνου
Σίμος Ορφανός 

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!! Σας παρακαλούμε πατήστε LIKE - "Μου αρέσει"!!

 
Top