νεα κρητη totalfitness news

"Κλειδώνουν" οι υπουργοί στην νέα κυβέρνηση

Καταρτίζεται το νέο κυβερνητικό σχήμα στον κορμό του οποίου θα βρίσκονται στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.
Γιάννης Δραγασάκης, Γιάννης Βαρουφάκης και Γιώργος Σταθάκης το "βαρύ πυροβολικό" στο οικονομικό επιτελείο της νέας κυβέρνησης.


Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες από την Κουμουνδούρου, ο Γιάννης Δραγασάκης θα είναι αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, με εποπτεία για τα οικονομικά. Υπουργός Οικονομικών θα αναλάβει ο Γιάννης Βαρουφάκης, ενώ το υπουργείο Ανάπτυξης, στο οποίο θα προστεθούν τα χαρτοφυλάκια των σημερινών υπουργείων Ναυτιλίας και Τουρισμού, "πάει" στον Γιώργο Σταθάκη.

Υπέρ- υπουργός θα είναι και ο, μέχρι πρότινος εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης, ο οποίος θα καθίσει στην καρέκλα του Υπουργού Εσωτερικών, αναλαμβάνοντας και τους τομείς των νυν υπουργείων Δημόσιας Διοίκησης και Προσταστίας του Πολίτη, καθώς και τα θέματα μεταναστευτικής πολιτικής.

Πρόθεση του Αλέξη Τσίπρα είναι να μειωθούν σε δέκα τα υπουργεία, ώστε να υπάρχει καλύτερος συντονισμός του κυβερνητικού έργου.

Πληροφορίες θέλουν τον Παναγιώτη Λαφαζάνη να αναλαμβάνει παραγωγικό υπουργείο, ενώ ως Υπουργός Επικρατείας, στο πλευρό του Αλέξη Τσίπρα, αναμένεται να ορκιστεί ο Νίκος Παππάς, μέχρι σήμερα διευθυντής του πολιτικού γραφείου του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!! Σας παρακαλούμε πατήστε LIKE - "Μου αρέσει"!!

 
Top