νεα κρητη totalfitness news

Στην συνάντηση της Ομοσπονδίας Τριτέκνων Ελλάδος με την εταιρεία BLUE STAR την Τετάρτη 11-3-15 στα γραφεία της εταιρείας στον Πειραιά εκπροσωπήθηκε και ο σύλλογος της Τήνου, από την πρόεδρο του κ. Νικολέτα Φωσκόλου. 

Την συνάντηση διοργάνωσε η Ομοσπονδία Τριτέκνων Ελλάδος κατόπιν ενεργειών του προέδρου της κ. Αχλαδιανάκη Εμμανουήλ από τον σύλλογο Χανίων, με συντονισμό των νησιωτικών συλλόγων από τον κ. Θεμέλαρο Ιωάννη -Ανδρέα που είναι ταμίας του Συλλόγου Λέρου- Λειψών και συνάμα Έπαρχος Λέρου – Καλύμνου. Σκοπός της συνάντησης ήταν η χορήγηση έκπτωσης επί των εισιτηρίων εκ μέρους της BLUE STAR στα μέλη των συλλόγων.

Παραβρέθηκαν ο εκπρόσωπος της εταιρείας BLUE STAR κ. Σακελλάρης, οι πρόεδροι των συλλόγων του Αιγαίου (Καλύμνου, Κω, Νισύρου, Ρόδου, Χίου, Μυτιλήνης, Σύρου, Πάρου, Νάξου, Τήνου και Σάμου), ο συντονιστής κ. Θεμέλαρος, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. Αχλαδιανάκης, ο Δήμαρχος Καρπάθου και ο βουλευτής Δωδεκανήσου κ. Κόνσολας. 

Η BLUE STAR στο τέλος της συνάντησης κι αφού άκουσε τα αιτήματα όλων των συλλόγων, επιφυλάχθηκε να απαντήσει στο αμέσως προσεχές διάστημα. Επί της απαντήσεως της εταιρείας BLUE STAR θα ενημερώσουμε άμεσα τα μέλη μας.

ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ 
ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΤΗΝΟΥ

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!! Σας παρακαλούμε πατήστε LIKE - "Μου αρέσει"!!

 
Top