νεα κρητη totalfitness news

Θέμα: Κατασκευή κερκίδων στον προαύλιο χώρο του Γυμνασίου Τήνου. 

Ο Πρόεδρος εισηγούμενος το παραπάνω θέμα έθεσε υπόψη της επιτροπής το με αριθ. πρωτ.: 122/19.03.2015 έγγραφο του Δ/ντη του Γυμνασίου Τήνου στο οποίο προτείνεται η κατασκευή κερκίδων στο ανατολικό μέρος του προαυλίου χώρου του σχολείου (δίπλα στις βρύσες) καθώς δεν υπάρχουν οι απαιτούμενες θέσεις καθήμενων τόσο για τη χαλάρωση στο διάλειμμα, όσο και για την παρακολούθηση αγώνων.
Στη συνέχεια ο πρόεδρος της επιτροπής εισηγήθηκε όπως το θέμα παραπεμφθεί στον Δήμο Τήνου και στο Τμήμα Τεχνικών Έργων αυτού για σχετικές ενέργειες. 

Μετά από διαλογική συζήτηση που επακολούθησε μεταξύ των Μελών της Ενιαίας Σχολικής Επιτροπής της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Τήνου αυτή. 

ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΟΜΟΦΩΝΑ

Την παραπομπή του αιτήματος του Δ/ντη του Γυμνασίου Τήνου, όπως αυτό διατυπώθηκε στο με αριθ. 122/19.03.2015 έγγραφο του, για κατασκευή κερκίδων στο ανατολικό μέρος του προαυλίου χώρου του σχολείου (δίπλα στις βρύσες) για τη δημιουργία των απαιτούμενων θέσεων καθήμενων τόσο για τη χαλάρωση στο διάλειμμα, όσο και για την παρακολούθηση αγώνων, στο Δήμο Τήνου και στο Τμήμα Τεχνικών Έργων αυτού για σχετικές ενέργειες.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!! Σας παρακαλούμε πατήστε LIKE - "Μου αρέσει"!!

 
Top