νεα κρητη totalfitness news

Μηνύματα δύο μητέρων που οι μοίρες τους συναντήθηκαν με τρόπο συγκλονιστικόΈνα μικρό αγοράκι ξεπέρασε το πρόβλημά του και είναι καλά χάρις τη νεαρή γυναίκα από την Τήνο, μητέρα και η ίδια 3 παιδιών που έδωσε
μόσχευμα και πριν λίγες εβδομάδες έγινε η μεταμόσχευση.
Η μητέρα του μικρού αγοριού έστειλε ένα μήνυμα αγάπης στη γυναίκα που έσωσε το παιδί της λέγοντας ότι αυτή και η οικογένεια της νιώθουν απέραντη ευγνωμοσύνη κάθε φορά που κοιτούν τα μάτια του παιδιού τους, κι αυτό χάρη στην καλοσύνη την ανιδιοτέλεια και το μεγαλείο της ψυχής μια ξένης γυναίκας που πρόσφερε το ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΔΩΡΟ της ζωής στο παιδί.
Ένα τόσο συγκινητικό μήνυμα δεν θα μπορούσε να αφήσει κανέναν αδιάφορο. Μάτια που δάκρυσαν και υποσχέθηκαν όλοι μαζί να βοηθήσουν οι 11.640  εθελοντές δότες της Τράπεζας Μυελού των Οστών να γίνουν πολλές χιλιάδες ακόμα.
Η Τράπεζα έκλεισε 1 χρόνο λειτουργίας και με μια σεμνή τελετή η πρόεδρος του Συλλόγου ΕΛΠΙΔΑ κα Μαριάννα Βαρδινογιάννη  ευχαρίστησε όσους βοήθησαν αυτό το όραμα να γίνει αληθινό. Όπως είπε χαρακτηριστικά, σε αυτό μας το κάλεσμα είναι συγκινητική η ανταπόκριση του κόσμου! «Νέοι από όλους τους χώρους, έγιναν δότες και σύμμαχοι στον αγώνα μας, καλλιτέχνες όπως η Νάνα Μούσχουρη και ο Γιώργος Νταλάρας τραγούδησαν για το όραμά μας, ενώ καθημερινά, από άκρη σε άκρη της χώρας μας,  σύλλογοι, ιδρύματα, φορείς, εταιρείες, σχολεία, σώματα ασφαλείας, ο στρατός, το ναυτικό, μας ζητούν να πάμε κοντά τους και να εγγράψουμε ως δότες τα μέλη τους» επεσήμανε.
Στην τελετή παραβρέθηκε ο Υπουργός Υγείας Παναγιώτης Κουρουμπλής ο οποίος εξήρε το έργο της ΕΛΠΙΔΑΣ ενώ τόνισε ότι η ιδιότητα του Υπουργού έρχεται και παρέρχεται. Αυτό που μένει είναι οι ανθρώπινες αξίες γι αυτό το κίνημα των δοτών πρέπει να δυναμώσει. 
Ο Αγγελιοφόρος της ΕΛΠΙΔΑΣ, κ. Σάκης Ρουβάς, ως επικεφαλής της καμπάνιας, πέρασε με αφοπλιστική αμεσότητα το μήνυμα του εθελοντή δότη, δίνοντας μάλιστα δημοσίως, πρώτος το παράδειγμα. Στην ομιλία του τόνισε ότι μέσα από το χάρισμα που του έχει δώσει ο Θεός για τη μουσική κατάλαβε ότι αυτό μπορεί να το χρησιμοποιήσει για ένα μεγαλύτερο σκοπό πιο σημαντικό και αυτό είναι να μεταφέρει το μήνυμα του εθελοντισμού σε όσους περισσότερους μπορεί.

Ανθή Αγγελοπούλου
Πηγή sofokleousin.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!! Σας παρακαλούμε πατήστε LIKE - "Μου αρέσει"!!

 
Top