νεα κρητη totalfitness news

  Δύο μέρες πριν τις εκλογές, με λύπη παρακολουθούμε τους κ.κ. Τσίπρα και Μεϊμαράκη να είναι και οι δύο αμήχανοι ,εγκλωβισμένοι σ’ έναν πόλεμο φθοράς, χωρίς στρατηγική και όραμα για το αύριο της πατρίδας.

     Ακούσαμε τον κ. Μεϊμαράκη να κατηγορεί το ΠΑΣΟΚ ότι δεν προχώρησαν οι μεταρρυθμίσεις εξαιτίας του. Ξέχασε όμως, να πει για τα ισοδύναμα του Ζαππείου, που πήγαν περίπατο λίγο καιρό αργότερα και για τη γαλάζια διακυβέρνηση 2004-2009 κατά τη διάρκεια της οποίας οι δημόσιες δαπάνες εκτοξεύτηκαν, τα γκόλντεν μπόις  πληρώνονταν με υπέρογκες αμοιβές, η αναξιοκρατία βασίλευε και τα αποθεματικά των ασφαλιστικών ταμείων λεηλατήθηκαν εξαιτίας της αγοράς σύνθετων ομολόγων.

     Βεβαίως, ο ΣΥΡΙΖΑ ήρθε αργότερα να κρύψει κάτω από το μαγικό χαλί την καταστροφή εκείνης της πενταετίας για να προχωρήσει απερίσπαστος στη λεηλασία του χώρου της κεντροαριστεράς, καθοδηγούμενος από μικροκομματικά ελατήρια. Τώρα βλέπουμε τον κ. Τσίπρα να εξαπολύει μομφές  για τη διαπλοκή. Ξεχνά όμως  ότι η κυβέρνησή του κατήργησε τη ΔΙΑΥΓΕΙΑ την οποία θέσπισε το ΠΑΣΟΚ. 

Τον ακούσαμε να κατηγορεί τα σαράντα χρόνια της μεταπολίτευσης, απαξιώνοντας την προσφορά του ΠΑΣΟΚ στον τόπο. Του θυμίζουμε όμως ότι το ΠΑΣΟΚ δημιούργησε το ΕΣΥ, προώθησε το Νόμο πλαίσιο του ΄82 για την Παιδεία, καθιέρωσε το συνδικαλισμό, βελτίωσε το βιοτικό επίπεδο των Ελλήνων, ολοκλήρωσε μεγάλα έργα, αναγνώρισε την Εθνική Αντίσταση, έβαλε τη χώρα στην ΟΝΕ, προχώρησε στην ηλεκτρονική συνταγογράφηση και τέλος χτύπησε την αναξιοκρατία και το ρουσφέτι με την ίδρυση και την καθιέρωση του ΑΣΕΠ με το νόμο Πεπονή(2190/94). 

Ακούσαμε τον κ. Τσίπρα να επιτίθεται στο παλιό και να ευαγγελίζεται το νέο. Όμως δεν είπε πόσα και ποια  πολιτικά στελέχη, που συμμετείχαν στη διακυβέρνηση της χώρας τις τελευταίες δεκαετίες, είναι σήμερα στο δικό του κόμμα. Τον ακούσαμε πριν 3 μήνες από τη Ρωσία να μιλά για νέα ασφαλή λιμάνια και ύστερα να υποστηρίζει ότι η εισαγωγή εθνικού νομίσματος δε νοείται χωρίς  ισχυρά συναλλαγματικά διαθέσιμα. Δηλαδή τι εννοεί; Εννοεί ότι αν έβρισκε συναλλαγματικά διαθέσιμα θα προχωρούσε στην έξοδο από την Ευρωζώνη; Ακόμη μια φορά δεν ξεκαθάρισε τη θέση του.

Αυτό που είναι ξεκάθαρο είναι ότι τόσο ο ΣΥΡΙΖΑ όσο και η ΝΔ έφεραν βαρύτατα μνημόνια, αφού πρώτα διέσπειραν το δηλητήριο του διχασμού κατά την αντιμνημονιακή τους φάση.

    Την προσεχή Κυριακή, ας καταψηφίσουμε αυτό τον ψεύτικο πλαστό διπολισμό. Καλούμε τους πολίτες να δώσουν τη δύναμη στη Δημοκρατική Συμπαράταξη ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ για να λάβει την τρίτη εντολή και να γίνει ο καταλύτης της πολυπόθητης συνεργασίας για τη χώρα μας.


*Ο  Χρήστος Πολατσίδης  γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Τήνο. Είναι πτυχιούχος οικονομολόγος με  Μεταπτυχιακό Δίπλωμα στη Διοίκηση Επιχειρήσεων. Εργάζεται στην Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος. Στις επικείμενες  βουλευτικές εκλογές είναι υποψήφιος με τη Δημοκρατική Συμπαράταξη ΠΑΣΟΚ –ΔΗΜΑΡ.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!! Σας παρακαλούμε πατήστε LIKE - "Μου αρέσει"!!

 
Top