νεα κρητη totalfitness news


Μία αναπάντεχη επίσκεψη δέχθηκε το περίπτερο του Εμποροεπαγγελματικού & Βιοτεχνικού Συλλόγου Τήνου το βράδυ της Παρασκευής 2 Οκτωβρίου 2015.

Ο Δήμαρχος Τήνου κ. Σίμος Ορφανός έφτασε στην έκθεση και συνοδευόμενος από τον πρόεδρο του συλλόγου μας κ. Ανδρέα Τσιμέκη συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Αρταίων κ. Χρήστο Τσιρογιάννη στο περίπτερο του Δήμου Αρταίων. Μετά την ανταλλαγή απόψεων των δύο Δημάρχων, ο Δήμαρχος Αρταίων κ. Τσιρογιάννης ξενάγησε το Δήμαρχο Τήνου κ. Ορφανό στα περίπτερα της έκθεσης. Ιδιαίτερη αναφορά έγινε φυσικά στο περίπτερο του συλλόγου μας για την προβολή της Τήνου.

Ο Δήμαρχος Τήνου παραμένοντας αρκετή ώρα στο περίπτερο εξέφρασε την ικανοποίηση του για την παρουσία της Τήνου και του συλλόγου στην 3η Πανελλήνια Γενική Έκθεση Άρτας , την οποία κατάθεσε και γραπτώς στο βιβλίο ευχών του συλλόγου μας. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον Δήμαρχο Τήνου για την επίσκεψή του.




Επ’ ευκαιρίας θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον καθολικό Αρχιεπίσκοπο κ. Νικόλαο Πρίντεζη για τις ευχές που μας έστειλε μόλις παρέλαβε το email του συλλόγου μας που αναφερόταν στην προβολή της Τήνου στην έκθεση της Άρτας.


Με εκτίμηση
Για το Δ.Σ.

Του Εμποροεπαγγελματικού & Βιοτεχνικού Συλλόγου Τήνου

           Ο Πρόεδρος                                   Η Γενική Γραμματέας
      Ανδρέας Τσιμέκης                                Λουκία Κολλάρου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!! Σας παρακαλούμε πατήστε LIKE - "Μου αρέσει"!!

 
Top