νεα κρητη totalfitness news

Αποτέλεσμα εικόνας για Το Κοινωνικό Φαρμακείο της ΤήνουMε στόχο την φαρμακευτική περίθαλψη των ατόμων που ζουν κάτω από τα όρια της φτώχειας, ώστε να είναι ευχερέστερη η
κοινωνικο-προνοιακή τους αποκατάσταση, έχει ιδρυθεί στην Τήνο το Κοινωνικό Φαρμακείο.

Στις 30 Σεπτεμβρίου, ο Δήμος Τήνου πραγματοποίησε κάλεσμα για τους εθελοντές που θέλουν να βοηθήσουν στο εγχείρημα του Κοινωνικού Φαρμακείου.  Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν ικανοποιητική καθώς τα μέλη της επιτροπής και αρκετοί εθελοντές έδωσαν το παρών στην συνάντηση.


Μάλιστα να αναφέρουμε ότι ξεκινούν άμεσα ενέργειες-δράσεις. Με την εθελοντική δράση καταγραφής των φαρμάκων να είναι σε πρώτο πλάνο, ξεχωρίζοντας αυτά που είναι σε πρώτη ζήτηση. Έχει γίνει στατιστική μελέτη για τα φάρμακα που κινούνται περισσότερο.

Ο κόσμος πρέπει βοηθήσει ώστε να μην υπάρχουν ελλείψεις και να γίνει γνωστό σε όλους το έργο τουΚοινωνικού Φαρμακείο για να υπάρχουν περισσότεροι επωφελούμενοι και περισσότεροι εθελοντές και δωρητές.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε: 

1)Στην Αντιδήμαρχο κ. Αναστασία Δεληγιάννη και την Δημοτική Σύμβουλο κ. Ειρήνη Βιδάλη εκ μέρους της πλειοψηφίας και την επικεφαλή της ελάσσονος μειοψηφίας κ. Μαρούλα Αλβέρτη – Κουσουνάδη.
2) Στην κ. Βαλεντίνα Γαβριελάτου εκπρόσωπο του Δημοτικού Νομικού Προσώπου.
3) Στην Κοινωνική Λειτουργό του Δήμου Αλεξάνδρα Αραμπατζή.
4) Στην φαρμακοποιό κ. Εύη Κρικελλή.
5) Στην μικροβιολόγο του Κ.Υ. Τήνου κ. Δημουλά Μαρία.
6) Στον ιδιώτη ιατρό κ. Παρασκευά Μαραγκό.
7) Στους πολίτες της Τήνου κ. Ελένη Δελασούδα, κ. Δομενίκη Μπουντούρη και την κ. Ιωάννα Φιλιππούση.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!! Σας παρακαλούμε πατήστε LIKE - "Μου αρέσει"!!

 
Top