νεα κρητη totalfitness news


Δεν πέρασαν ούτε δέκα μέρες από τις εκλογές της 20ης Σεπτέμβρη και η λαϊκή οικογένεια

καλείται να πληρώνει το δυσβάστακτο λογαριασμό των μέτρων του 3ου μνημονίου που έρχεται να προστεθεί στα δύο προηγούμενα.

Η προειλημμένη απόφαση της κατάργησης της έκπτωσης του 30% των συντελεστών του ΦΠΑ σε νησιά της περιφέρειας Νότιου Αιγαίου, επιβαρύνει το κουτσουρεμένο εισόδημα των λαϊκών στρωμάτων.

Η κοροϊδία της κυβέρνησης και των βουλευτών της περιφέρειας πάει σύννεφο. Το θράσος ξεχειλίζει με τις νέες υποσχέσεις για "ισοδύναμα" και άλλα γλαφυρά.

Στην ίδια ρότα και οι εκπρόσωποι της τοπικής διοίκησης που από τη μια υποστηρίζουν και εφαρμόζουν την πολιτική της ΕΕ και των ελληνικών κυβερνήσεων και από την άλλη σηκώνουν δήθεν τη σημαία της αντίθεσης.


Καμιά αναμονή. Καμία ανοχή 
Η έκπτωση του ΦΠΑ δεν χαρίστηκε στους νησιώτες. Κατακτήθηκε μετά από πολύχρονες και επίμονες παρεμβάσεις και μαζικές διεκδικήσεις του λαού.

Η λαϊκή οικογένεια έχει ανάγκη σήμερα την κατάργηση του ΦΠΑ στα είδη πλατιάς λαϊκής κατανάλωσης, το γάλα, τις παιδικές τροφές, τα φάρμακα, την υγεία, την παιδεία, στη ΔΕΗ, το νερό, το τηλέφωνο, στο πετρέλαιο κλπ.

Η Λαϊκή Συσπείρωση Τήνου καλεί τους αυτοαπασχολούμενους, τους εργαζόμενους, τους άνεργους, τους αγρότες, τις νέες και τους νέους να μη δώσουν ούτε μια μέρα ανοχή στην λαίλαπα που έρχεται.
Να αντιδράσουν στην κατεύθυνση της μη εφαρμογής των μέτρων, που δεν σηκώνει πια ο λαός. Να μην προχωρήσει η κατάργηση του μειωμένου συντελεστή ΦΠΑ για τα νησιά.  

Τώρα πρέπει να παραμερίσουμε τη μοιρολατρία. 
Για να εμποδίσουμε το νέο σφαγείο που στήνουν μαζί κυβέρνηση και ΕΕ σε βάρος των ασφαλιστικών και εργασιακών δικαιωμάτων. Μπορούμε να τους σταματήσουμε και να ανατρέψουμε την αντιλαϊκή πολιτική και εξουσία.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!! Σας παρακαλούμε πατήστε LIKE - "Μου αρέσει"!!

 
Top