νεα κρητη totalfitness news

Αποτέλεσμα εικόνας για ρακιζιοΤο Τελωνείο Σύρου/Τελωνειακό κλιμάκιο Τήνου ανακοινώνει ότι η αποστακτική περίοδος απόσταξης πρώτων υλών (Στέμφυλα) των μικρών αποσταγματοποιών (Διήμερων) αρχίζει από
01/10/2015 έως 30/11/2015 (ΑΠΟΦ. 3836/14-09-2015 Αναπληρώτριας Διευθύντριας Τελωνείου Σύρου, Α.Δ.Α: 7Ξ8ΩΗ-5ΕΣ).

Για την ανωτέρω χρονική περίοδο θα προσκομίζεται από τους Διήμερους Πιστοποιητικό Αμπελοκτήμονα από την Περιφερειακή Ενότητα Τήνου, το οποίο εκδίδει μόνο ο Προϊστάμενος του Τμήματος Αγροτικής Οικονομίας και σε καμμία περίπτωση δεν θα γίνεται δεκτή βεβαίωση του Δημάρχου Τήνου ή των Αντιδημάρχων των Δημοτικών Ενοτήτων σύμφωνα με την κείμενη τελωνειακή νομοθεσία.

Το ανωτέρω Πιστοποιητικό Αμπελοκτήμονα θα προσκομίζεται από τους μικρούς  Αποσταγματοποιούς (Διήμερους) στους εξουσιοδοτημένους Λογιστές  για να  καταχωρηθεί και να εκδοθεί υποχρεωτικά ηλεκτρονικά η Δήλωση Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης Οινοπνεύματος (ΔΕΦΚΟ) καθώς και η Άδεια Απόσταξης, σύμφωνα και με την αριθμό ΔΕΦΚΓ 5022241 ΕΞ 2014 19-09-2014 Δ.Υ.Ο. (ΑΔΑ: 6ΣΡΨΗ-2Ι8). Κατόπιν τα ανωτέρω έγγραφα προσκομίζονται στο Τελωνειακό Κλιμάκιο Τήνου (πρώην Τελωνείο Τήνου) για την ολοκλήρωση της διαδικασίας.

Σας γνωρίζουμε ότι όσοι Διήμεροι παρασκευάζουν τσίπουρο-τσικουδιά (Ρακί) χωρίς την άδεια της τελωνειακή αρχής  (Τελωνείο Σύρου/Τελωνειακό Κλιμάκιο Τήνου)  τιμωρούνται με ποινή φυλάκισης τριών (3) τουλάχιστον μηνών και χρηματικό πρόστιμο τριών χιλιάδων ευρώ(3.000 €)  σύμφωνα με τα άρθρα 11 & 12 Ν.2969/2001 «Περί αιθυλικής αλκοόλης και αλκοολούχων προϊόντων».



ΕΚ ΤΟΥ ΤΕΛΩΝΕΙΟΥ ΣΥΡΟΥ/


ΤΕΛΩΝΕΙΑΚΟΥ ΚΛΙΜΑΚΙΟΥ ΤΗΝΟΥ



Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!! Σας παρακαλούμε πατήστε LIKE - "Μου αρέσει"!!

 
Top