νεα κρητη totalfitness news


Στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Τήνου στις 15 Σεπτεμβρίου, θα
συζητηθούν και θα αποφασιστούν δύο θέματα που αφορούν την τουριστική ταυτότητα του νησιού. Το πρώτο θέμα αφορά στην ψήφιση πίστωσης για την παροχή υπηρεσίας ανακατασκευής – ανασχεδιασμού τουριστικής πύλης (portal) και διαχείριση περιεχομένου μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

το tinos.gr όπως είναι σήμερα
Να σημειώσουμε ότι σύμφωνα με το σχέδιο τουριστική προβολής, η ιστοσελίδα θα αποτελέσει το βασικό εργαλείο διάθεσης της πληροφορίας για το προσφερόμενο τουριστικό προϊόν της περιοχής τόσο για την εγχώρια αγορά όσο και για τον εισερχόμενο τουρισμό. Θα γίνουν μία σειρά προσαρμογές στην αρχιτεκτονική της σελίδας ώστε να αποκτήσει ενδιαφέρον, σύγχρονη αντίληψη στην αισθητική της. 

Ο δικτυακός τόπος αυτός θα παρέχει τη δυνατότητα σε κάθε επισκέπτη, Έλληνα ή αλλοδαπό, να αντλήσει κάθε δυνατή πληροφορία είτε πρόκειται για πληροφορία γενικού ενδιαφέροντος όπως γενικά χαρακτηριστικά της περιοχής, τρόποι μετακίνησης, τηλέφωνα πρώτης ανάγκης κ.α. είτε πιο συγκεκριμένες πληροφορίες όπως αξιοθέατα, διαμονή, οδηγός διασκέδασης, οδηγός μονοπατιών κ.α.



Το δεύτερο θέμα είναι η συμμετοχή του Δήμου Τήνου στην Διεθνή Τουριστική έκθεση, η οποία θα λάβει χώρα στον Δήμο Zhoushan στην Κίνα στις 12 έως 1 Οκτωβρίου 2015. Επιπροσθέτως να αναφέρουμε ότι τον περασμένο Δεκέμβριο (5/12) ο Δήμαρχος Τήνου, Σίμος Ορφανός και η Αρμόδια Αντιδήμαρχος για θέματα Τουρισμού, Αναστασία Δεληγιάννη συναντήθηκαν με την αποστολή του Δήμου Zhoushan στην Αθήνα και στο Ξενοδοχείο Χίλντον (βλ. φωτό). Συζητώντας θέματα ενίσχυσης του τουριστικού ρεύματος από την Κίνα προς την Τήνο. Τέλος να αναφέρουμε ότι ο συγκεκριμένος Δήμος της Κίνας είχε αδελφοποιηθεί με τον Δήμο Εξωμβούργου επί δημαρχίας, Παναγιώτη Κροντηρά.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!! Σας παρακαλούμε πατήστε LIKE - "Μου αρέσει"!!

 
Top