νεα κρητη totalfitness news



ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΙΛΩΝ ΚΕΝΤΡΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΤΗΝΟΥ
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΟΓΚΟΣ

                                                                      
                                                              Τήνος  29-9-2013

Προς  το Δ.Σ. του Ενωτικού Συλλόγου Κώμης Περάστρας Μοναστήρια

Αξιότιμοι κύριοι

          
Το διοικητικό συμβούλιο του Συλλόγου Φίλων Κέντρου Υγείας Τήνου – Νικόλαος Κόγκος  σας εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες για την οικονομική προσφορά σας  προς το Σύλλογό μας.

Εκδηλώσεις αντίστοιχες καταδεικνύουν μεγαλείο ψυχής και στήριξη της εθελοντικής μας προσπάθειας και μας δυναμώνουν στο έργο μας, γιατί έτσι σας νοιώθουμε δίπλα μας βοηθούς και  συμπαραστάτες  στο έργο μας που σκοπό έχει να συμβάλει στο καλό του κοινωνικού συνόλου στο νησί μας.

Η κοινωνική σας ευαισθησία και η προσήλωση στα προβλήματα των συνανθρώπων μας και ιδιαίτερα σ’ αυτά που άπτονται των σκοπών του Συλλόγου μας, θα μας εμπνέει  και θα μας καθοδηγεί στο  έργο που αναλάβαμε σε δύσκολες εποχές.

Γνωρίζουμε όλοι ότι  στις μέρες μας τα οικονομικά δεδομένα των ανθρώπων έχουν αλλάξει, αλλά τώρα είναι που πρέπει να είμαστε όλοι ενωμένοι και αλληλέγγυοι και να βοηθάμε  τον τόπο μας και τους συνανθρώπους μας.

Θα πρέπει να σας πούμε ότι τα χρήματα αυτά ήρθαν στην κατάλληλη στιγμή και έτσι καταφέραμε να καλύψουμε το μικροβιολογικό του Κέντρου Υγείας Τήνου για το μήνα Σεπτέμβριο.

Πιστεύουμε έχει γίνει η αρχή και μακάρι να βρεθούν και άλλοι Σύλλογοι που να μας προσφέρουν χρήματα από τις καλοκαιρινές τους εκδηλώσεις και γενικά από τις δραστηριότητές τους.

                            Με  σεβασμό και εκτίμηση εκ του Διοικητικού Συμβουλίου
            

                        Ο Πρόεδρος                                                         Η Γραμματέας
   
                    Κων/νος Βιδάλης                                 Αναστασία Δεληγιάννη – ‘Ασπρου


Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!! Σας παρακαλούμε πατήστε LIKE - "Μου αρέσει"!!

 
Top