νεα κρητη totalfitness news



Η Θωμαή Απέργη είναι και πάλι μόνη. Η εξωτικής ομορφιάς καλλονή από την Τήνο και ο γοητευτικός επιχειρηματίας Γιάννης Σαπουντζής αποφάσισαν από κοινού να χαράξουν νέους -και σόλο- δρόμους, αφού θεώρησαν ότι η σχέση τους έκανε τον κύκλο της.
Το ζευγάρι ήταν μαζί πάνω από ένα χρόνο και παρόλα αυτά οι δυο τους είχαν κάνει ελάχιστες κοινές εμφανίσεις, αφού η ανερχόμενη καλλιτέχνιδα θέλει να κρατάει χαμηλούς τόνους σε οτιδήποτε άλλο πλην της επαγγελματικής της ζωής. 
Οσοι τους γνωρίζουν πάντως έκαναν λόγο για ένα πολύ ταιριαστό ζευγάρι, αφού ο ένας συμπλήρωνε τον άλλον. Ομως οι επαγγελματικές υποχρεώσεις τόσο της τραγουδίστριας όσο και του επιχειρηματία ήταν η βασική αιτία που τους απομάκρυνε. 
Το καλοκαίρι μάλιστα το ζευγάρι περνούσε αρκετές ώρες στην παραλία της Βάρκιζας, όπου ο Γιάννης επιδιδόταν στο αγαπημένο του σπορ, το windsurfing, ενώ η Θωμαή προτιμούσε να κάνει puddle surfing. Εξάλλου, όσο η τραγουδίστρια συμμετείχε στο show του ΑΝΤ1«Your face sounds familiar» ο επιχειρηματίας (διαθέτει μεγάλη εταιρία τροφίμων) ήταν ο μεγαλύτερος υποστηρικτής της και μάλιστα τη συνόδευε πολλές φορές στις πρόβες, αλλά και στα live της Κυριακής.
Προφανώς όμως ο Γιάννης δεν ανταποκρινόταν πλήρως στα στάνταρ που έχει βάλει η Θωμαή για τον ιδανικό άντρα, αφού, όπως έχει πει, θέλει τον σύντροφό της σαν τον μπαμπά της!
Espressonews.gr
Madata
http://www.inews.gr/

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!! Σας παρακαλούμε πατήστε LIKE - "Μου αρέσει"!!

 
Top