νεα κρητη totalfitness news

Παρά την καταγγελία μας για τους απλήρωτους ναυτεργάτες του Ε/Γ- Ο/Γ «ΠΗΝΕΛΟΠΗ Α» που βρίσκονται σε επίσχεση εργασίας, η εταιρεία «FLANMARE SHIPPING» διατηρεί και εγκαταλελειμμένους τους ναυτεργάτες από την Παρασκευή 27 Σεπτέμβρη 2013.



Το πλοίο δεν λειτουργεί με ιδία μέσα λόγων έλλειψης πετρελαίου με αποτέλεσμα την έλλειψη φαγητού, τον κίνδυνο της ασφάλειας στην ενδιαίτηση και στην ασφαλή προστασία του πλοίου και της λιμενικής εγκατάστασης.
Απαιτούμε την παρέμβαση των υπηρεσιών του Υπουργείου Ναυτιλίας & Αιγαίου για την άμεση επαναλειτουργία του πλοίου με παροχή πετρελαίου, νερού για την ασφαλή ενδιαίτηση και διαμονή των μελών του πληρώματος, καθώς και την καταβολή των δεδουλευμένων αποδοχών τους.




Επίσης συνεχίζονται οι απολύσεις στο Ε/Γ- Ο/Γ πλοίο «HELLENIC SPIRIT» της Ναυτιλιακής Εταιρείας ΑΝΕΚ LINES με βάση τις Υπουργικές Αποφάσεις για τα υπό ελληνική σημαία πλοία στη γραμμή Πάτρα – Ιταλία.
Επιβάλλεται η άμεση σύγκλιση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΠΝΟ για τον καθορισμό πολύμορφων αγωνιστικών κινητοποιήσεων για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων των ναυτεργατών.


ΟΙ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΝΩΣΕΩΝ
  • ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ
  • ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΚΑΤΩΤΕΡΩΝ ΠΛΗΡΩΜΑΤΩΝ ΜΗΧΑΝΗΣ Ε.Ν. «Ο ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ»
  • ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΜΑΓΕΙΡΩΝ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!! Σας παρακαλούμε πατήστε LIKE - "Μου αρέσει"!!

 
Top