νεα κρητη totalfitness news


Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ της ΘΕΟΤΟΚΟΥ και η 25η ΜΑΡΤΙΟΥ για το Νησί μας την ΤΗΝΟ είναι Διπλή Γιορτή αλλά, και για ΟΛΟΥΣ εμάς τους μεγαλύτερους σε ηλικία που γεννηθήκαμε, μεγαλώσαμε, φοιτήσαμε στα Σχολεία της, παραμείναμε κοντά της ή μετοικήσαμε εντός ή εκτός ΕΛΛΑΔΟΣ σημαίνει και ..... ΔΙΠΛΕΣ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ.

Είναι ο Κυκλαδίτικος Βράχος του καθενός μας που, μέσα στον Χρόνο του .... ΧΘΕΣ μας έδωσε την ευκαιρία να *Χαράξουμε* στην Ψυχή μας Εικόνες, σαν Μαθητές, σαν Πιστοί Χριστιανοί, σαν Έλληνες και μέσα στο .... ΣΗΜΕΡΑ να τις ανακαλούμε στην Μνήμη μας με απίστευτη Νοσταλγία.
ΧΘΕΣ ακόμη ..... Παιδιά. Μαθητές του Δημοτικού ή του Γυμνασίου που, συμμετείχαμε στην Λιτάνευση της Αγίας Εικόνας τιμώντας την Γιορτή της, τον *Ευαγγελισμό της Θεοτόκου*. Στις Παρελάσεις ντυμένοι Τσολιάδες και Αμαλίες τιμώντας την Ιστορική Επέτειο της 25ης Μαρτίου. Ανεβασμένοι πάνω στις Σκηνές των Σχολείων τους παίζοντας κάποιο επίκαιρο Σκέτς ή απαγγέλλοντας το Ποίημα μας.
ΣΗΜΕΡΑ .... Γονείς ή και με Εγγόνια. Πολλοί θ' αναγνωρίσετε μέσα σ' αυτές τις ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΕΣ Φωτογραφίες, τους εαυτούς σας και είμαστε βέβαιοι πως, με Συγκίνηση θα περιγράψετε στα Παιδιά σας ή ακόμη και στα Εγγόνια σας το δικό σας ..... ΧΘΕΣ και θα δακρύσετε για όσους άλλους θ' αντικρύσετε όπως, τους Γονείς σας, τους Δασκάλους σας, τους Συμμαθητές σας, τους Φίλους σας, τους Γείτονες σας, τους Συμπατριώτες σας.
Και σε κάποιους άλλους που, δεν θα δοθεί αυτή η θαυμαστή δυνατότητα γιατί η ανελέητη Μοίρα αποφάσισε πολύ πιο γρήγορα για την τύχη της .... Νιότης τους, τον δικό τους Ρόλο θα τον αναλάβουν οι δικοί τους άνθρωποι. Τα παιδιά τους, τα αδέλφια τους, οι φίλοι τους και όσοι άλλοι τους γνώρισαν και τους αγάπησαν.
Αυτό το ερασιτεχνικό video η Ομάδα το αφιερώνει σ΄ΟΛΟΥΣ όσους έπαιξαν καθοριστικό ή σημαντικό ρόλο στην Ζωή του καθενός μας και συνέβαλαν στην διαμόρφωση του χαρακτήρα μας όπως, στους Γονείς μας, στους Δασκάλους μας αλλά, και στην Μνήμη Συμμαθητών, Φίλων και Συμπατριωτών που γνωρίσαμε, συναναστραφήκαμε, κάναμε όνειρα, βάλαμε στόχους και σκοπούς Ζωής αλλά που, δεν έμελλε να συνταξιδεύσουμε παράλληλα, για μεγάλο χρονικό διάστημα.
Ευχαριστούμε και τα Μέλη μας που, με τις θαυμάσιες φωτογραφικές αποτυπώσεις του δικού τους ..... ΧΘΕΣ, έδωσαν την δυνατότητα στην Ομάδα να συγκεντρώσει αυτό το υπέροχο υλικό και να το μετατρέψει σε μία ΚΟΙΝΗ ΑΝΑΜΝΗΣΗ για τους Μεγαλύτερους και ελπίζουμε ευχάριστη για τους Νεώτερους που, και αυτοί μετά από κάποιες 10ετίες, όταν πλέον θα έχουν *κτίσει* τις δικές τους ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ, σίγουρα θα τις αναζητήσουν μέσα στον Χρόνο του δικού τους .... ΧΘΕΣ.
Στέλνουμε στο κάθε Μέλος ξεχωριστά τις ΕΥΧΕΣ μας. Να είμαστε και του ΧΡΟΝΟΥ πάλι ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ με ΥΓΕΙΑ και η Αγία Χάρη της ΠΑΝΑΓΙΑΣ μας που, εμείς οι Τηνιακοί έχουμε μάθει από μικρά παιδάκια - έστω και καθ' υπερβολή - να την αποκαλούμε *Η δικιά μας Παναγιά* ή *Η Παναγιά μας η Τηνιακιά* αλλά, ΠΑΝΤΑ με Καμάρι και Βαθύ Σεβασμό, να προστατεύει τα Σπιτικά μας αλλά και τα Σπιτικά ΟΛΟΥ του ΚΟΣΜΟΥ !!!!


Επιμέλεια κειμένου και βίντεο  Marvel Velmar
Φωτογραφία από την ομάδα ΤΗΝΟΣ Αναπολώ το Χθές

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!! Σας παρακαλούμε πατήστε LIKE - "Μου αρέσει"!!

 
Top