νεα κρητη totalfitness news



ΘΕΜΑ: Έγκριση πρακτικού ΙΙ –Τεχνικ/ής Αξιολόγησης του πρόχειρου διαγωνισµού για την ανάδειξη αναδόχου – προµηθευτή της «Προµήθεια Φορητών Ρυµουλκούµενων Συστηµάτων Βιολογικής Φίλτρανσης Ακαθάρτων».
Αφού διαπιστώθηκε απαρτία – καθώς από το σύνολο επτά (7) µελών ήταν παρόντα και τα επτά (7) µέλη, ο πρόεδρος κήρυξε την έναρξη της συνεδρίασης και εισηγήθηκε ως κατωτέρω το ανωτέρω θέµα της ηµερησίας διατάξεως : 

Ενηµέρωσε την Οικονοµική Επιτροπή ότι η Επιτροπή του πρόχειρου διαγωνισµού µε σκοπό την επιλογή αναδόχου της προµήθειας «Προµήθεια Φορητών Ρυµουλκούµενων Συστηµάτων Βιολογικής Φίλτρανσης Ακαθάρτων», που συστήθηκε µε την 157/2011 απόφαση της Οικονοµικής Επιτροπής, αποτελούµενη από τακτικά µέλη τους : 

1. Ιωάννης Σγουρός, (Μηχανολόγος Μηχανικός ΤΕ4 του ∆ήµου Τήνου) 
2. Γεωργούλια Αναστασία, (Αρχιτέκτων Μηχανικός του ∆ήµου Τήνου) 
3. Καβούδη Χριστίνα, (Πολιτικός Μηχανικός Τ.Ε του ∆ήµου Τήνου) 
µε αναπληρωµατικά µέλη τους: 

1. Μαρία Λεβαντή, (Πολιτικός Μηχανικός Τ.Ε. του ∆ήµου Τήνου) 
2. Καστορίνης Αντώνιος, (Αρχιτέκτων Μηχανικός του ∆ήµου Τήνου) 
3. Ιωάννης Φορτσάκης (Αρχιτέκτων Μηχανικός του ∆ήµου Τήνου). 

υπέβαλε στην Οικονοµική Επιτροπή προς έγκριση το Πρακτικό ΙΙ του διαγωνισµού που διεξήχθη στα γραφείο του ∆ήµου Τήνου. Σύµφωνα µε αυτό η Επιτροπή ∆ιαγωνισµού συνήλθε σε δηµόσια συνεδρίαση την Πέµπτη 13/03/2014 και ώρα 09:00 π.µ. µε σκοπό την αξιολόγηση της τεχνικής προσφοράς, της εταιρίας: ΕΥΡΩΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ Α.Ε. 

Διαβάστε περισσότερα εδω

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!! Σας παρακαλούμε πατήστε LIKE - "Μου αρέσει"!!

 
Top