νεα κρητη totalfitness news

Σήμερα, γύρω στις δέκα και μισή το πρωί, έκανε την εμφάνισή του έξω από το λιμάνι της Τήνου, ένα μεγάλο κρουαζιερόπλοιο. Εντυπωσιάστηκα και για μια στιγμή πίστεψα πως θα πλεύριζε στην προβλήτα του έξω λιμανιού και θα γινόταν ένα διαφορετικό θαύμα!

Βγήκα στο παράθυρο του γραφείου μου, για να δω αν πράγματι θα γίνει κάτι τέτοιο και τότε η ελπίδα μου έγινε ακόμη πιο μεγάλη. Διαπίστωσα πως μείωσε την ταχύτητά του και σκέφτηκα πως θα ίσως θέλει να πάρει τη δύσκολη στροφή! Έλεγα να πάρω τηλέφωνο τα διάφορα ηλεκτρονικά ΜΜΕ του νησιού μας για να το αποθανατίσουν και να γράψουν κάτι για το γεγονός. Όμως δεν το έκανα, διότι σκέφτηκα πως το τεράστιο αυτό πλοίο μόνο «αρόδου» μπορεί να αγκυροβολήσει!

Κάθισα και το χάζεψα για λίγο και τέλος διαπίστωσα πως και αυτό, όπως το άλλο το γνωστό, αλλά και το λιγότερο γνωστο, δηλαδή εκείνο το ταχύπλοο, θέλουν να μας συνηθίσουν να τα βλέπουμε να περνούν έξω από το λιμάνι αλλά να μη σταματούν. Το ίδιο έκανε και αυτό το θαλάσσιο πλωτό μεγαθήριο!



Μια σκέψη τότε πέρασε από το μυαλό μου: μήπως έφθασε και πάλι η εποχή να πηγαίνουμε με τη βάρκα έξω από το λιμάνι και να παίρνουμε τα πλοία αφού δεν καταδέχονται ή δεν μπορούν να πλησιάσουν την προβλήτα; 

Αν είναι έτσι, τότε θα επαληθευτεί το «ουδέν κακό αμιγές καλού», διότι εν μέσω ανεργίας θα βρουν και πάλι εργασία αρκετοί λεμβούχοι! 

+Νικόλαος

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!! Σας παρακαλούμε πατήστε LIKE - "Μου αρέσει"!!

 
Top